MHP Mv Aday Adayı Halit Tuna`ya Yoğun İlgi

Göreve hazır olduğunu söyleyen MHP 3.Bölge Millevekili Aday Adayı Halit Tuna yoğun ilgi görmekte

ARŞİV 19.03.2015 14:23:51 0
MHP Mv Aday Adayı Halit Tuna`ya Yoğun İlgi

MHP İstanbul 3. Bölge Teşkilat Başkanı Hakkı Özyurt,  MHP İstanbul 3.Bölge A.Adayı Bahar Er, önceki dönem MHP İl Genel Meclisi üyesi İskender Duriç,MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı A.Ali Aydın, SİVGİAD Başkanı Murat Açıl, Sivas Platformu Başkan Vekili İsmail Karabiber, iş adamları, STK Başkan ve temsilcileri,muhtarlar ile gazetecilerin katıldığı programda konuşan Halit Tuna kendisinin ülkeye hizmet etmek için hazır ve bu vesileyle göreve talip olduğunu açıkladı. Tuna konuşmasını "resmi başvurumuzu birkaç gün önce yaptık bunu da sizlerle paylaşmaktan mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Desteklerinden dolayı çıktığım bu kutlu yolda beni yalnız bırakmayan MESİAD'a ( Merter sanayici ve İşadamları Derneği) ne ve sizlere çok teşekkür ederim" diyerek tamamladı.

 

ALİ AYDIN "Türkiye'nin MHP ye, MHP nin de sizlerin oylarınız ve desteğinize ihtiyacı var

MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı A Ali Aydın da yapmış olduğu konuşmasında;  "2015 yılı Genel seçimleri Türkiye açısından hepimiz açısından çok büyük bir önem arzetmektedir.  Türkiye'nin Milliyetçi Hareket Partisine, Milliyetçi Hareket Partisinin de sizlerin oylarınız ve desteğinize çok büyük ihtiyacı var." dedi.

MHP İstanbul 3. Bölge Başkanı Hakkı Özyurt  "Çanakkale'de verilen 250 bin şehidimizi rahmet ve minnetle anıyorum, 2015 Haziran ayında ülke genelinde yapılacak Genel seçimin kavgasız bir şekilde sonuçlanmasını arzu ediyor ve diliyoruz" dedi. Konuşmasında Türkiye'nin içerde ve dışarıda kavgalı olduğuna da değinen Özyurt şunları söyledi ;"insanlar güvenliğini kaybetti, insanların gelecekle ilgili ciddi endişeleri var birçok insan ya bankaya ya da kredi kartından dolayı borçlu."SİVGİAD (Sivaslı Girişimci ve İş Adamları Derneği Başkanı) Murat Açıl da yapmış olduğu konuşmada; " sayın Halit Tuna'nın MHP de birinci sırada yer almasını arzu ediyoruz, ekonomik ve sosyal anlamda bizler kendisine her zaman destek olacağımıza, yanında duracağımıza buradan söz veriyoruz" dedi.