MHP Adayı Öngel`in Davetine Büyük İlgi

Miliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletveki Adayı İşadamı Gökhan Türkeş Öngel yemekli bir toplantı yaptı

BEYLİKDÜZÜ 22.06.2018 08:16:00 0
MHP Adayı Öngel`in Davetine Büyük İlgi

İstanbul Maya Marin Restaurant'ta gerçekleşen yemekli toplantıya MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili ve adayı İsmail Faruk Aksu, MHP 3.Bölge Milletvekili adayı Gökhan Türkeş Öngel, MHP li il ve ilçe yöneticileri, işadamları,  STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Programın evsahipliğini yapan Kars Ardahan Iğdır Çevre İlleri Federasyon Başkanı Gürsel İlgüz yapmış olduğu kısa konuşmasında "Hepiniz hoş geldiniz safalar getirdiniz " dedi ve MHP den aday olan Kars Ardahan Federasyon Başkan Yardımcısı Gökhan Türkeş Öngel'e başarı dileklerinde bulundu.

 

Daha sonra konuşan Gökhan Türkeş Öngel, STK ların bir memleketin kalkınmasındaki öneminden bahsetti ve Avrupa'da STK ların ülke kalkınmalarında çok büyük payının olduğunu söyledi. Öngel 3 gün sonra yapılacak seçimin hayırlı olması dileklerinde bulundu ve kendisine ve milletvekili olduğu MHP ye destek veren herkese teşekkür etti.

 

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve İsmail Faruk Aksu ise  konuşmasında 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerin önemli bir dönüm noktası olduğuna işaret ederek "Hem Cumhurbaşkanı hem milletvekili seçilecek. 15 Temmuz 2016 hain bir darbe girişi karşı karşıya kaldı. Bunu neden gündeme getiriyoruz. Çünkü o gün hainler tarafından büyük bir ihanet gerçekleştirilmiştir ve darbe girişiminde bulunulmuştur.  Türkiye' yi parçalamaya çalışmışlardır." dedi.

 

 

MHP olarak iki önemli ve büyük hedeflerinden söz eden Aksu, birinci hedefin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve  MHP ni TBMM de bugünkünden daha güçlü bir hale getirmek olduğunu söyledi.