Metiner "İstifa Haberleri Yalan"

AK Parti İstanbul Milletvekil Mehmet Metiner "AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr.Selim Temurci`nin 16 İlçe Başkanının istifasını istediği yönünde basında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu ve haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

BEYLİKDÜZÜ 5.08.2017 22:53:11 0
Metiner

İktidar Gazete Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Nezir Karayün, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ile günlerdir sosyal medya ve  çeşitli medya organlarında yer alan istifa haberleri üzerine bir görüşme yaptı;  haberin asılsız ve spekülasyon olduğu anlaşıldı.

 

Mehmet Metiner, "Algı Operasyonu yapıyorlar " diyerek konuyla ilgili şunları söyledi;

"Bu haberler aslı astarı olmayan haberlerdir. Bu tarz paylaşımlar partimizin değerleriyle bağdaşmaz. Teşkilatımızın bu şekilde konu olması hiç doğru değil. Farklı ilçelerde kendini bilmez insanlar başkanlarımızı yıpratma çalışması içerisindeler. Ama bilsinler ki dedikoduyla bir yerlere gelmek isteyenler o koltuklara asla oturamayacaklar. Bazı isimler bazı ilçelerde basın toplantıları yaparak, parti ismini kullanıp aday olduklarını açıklıyor. Bu bir belediye seçimi değildir. Kimse partimiz üstünden prim yapamaz"

 

"Onlarla Bizim İşimiz Olmaz"

 

Bu tür yalan iddialarla ne teşkilatlarımızın ne de başkanlarımızın yıpratılmasına asla izin vermeyiz. Şimdiden basın açıklamalarıyla şu veya bu ilçede başkan adayı olduklarını sırf şahıslarının reklamı olsun diye açıklayanların da nezdimizde hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur. Dava nedir, AK Parti'nin kardeşlik hukuku nedir bilmeyenlerle işimiz olmaz bizim, biline."