Meral Akşener, Beylikdüzü`nde Konuştu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin ilçe teşkilatının açılışını yapmak üzere geldiği Beylikdüzü`nde bir konuşma yaptı.

BEYLİKDÜZÜ 17.04.2018 00:57:00 0
Meral Akşener, Beylikdüzü`nde Konuştu

Akşener konuşmasına birileri "bu partiyi kuramaz dedi, kurduk, çünkü sizlere güvendik. Seçime giremez dediler Allah'ın izniyle seçime de giriyoruz." şeklindeki sözleriyle başladı.

 

İşsizliğin ülkenin en önemli sorunu olduğunu, atanamayan 900 bin öğretmen olduğunun altını çizen Genel Başkan Akşener, ayrıca uyuşturucu konusuna da değindi ve 1 TL ya bonzainin satıldığı Türkiye' de gençlerimizin bu bataklığa çok kolay düşebileceğini söyledi.

 

Akşener konuşmasında şu ifadelere yer verdi : "Hocalar fetva verip duruyor, 6 yaşında kızla evlenilir. Şimdi söyleyeceğim de çok mahkemeliğim. O kadar çok mahkemem var ki, hadi söyleyeyim; şerefsizlik!...Sizin çocuklarınızın cebinde 10 TL, 15 TL olmazken birilerinin çocuklarının gemicikleri var. Bir tek yüzükle yola çıkanların milyar dolarları var. Bu nasıl yüzükmüş?  " 

"Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganları karşısında konuşmasına sık sık ara vermek zorunda kalan Akşener Amerika 'nın Suriye'yi bombalama konusuna değindi bu konuda şunları söyledi ; Mübarek Kandil gecesi Suriye bombalandı. 6 Yaşında kızla evlenilir diyen hocalar bomba atanlara dua etti, bunlar şaşırmış. Şimdi yandaş medya ne yapacak merak ediyorum. Megri megri türküleri söyleyip ağladılar. Onlar yerli milli, biz gayri milli hadi ordan be. Habur'dan kıyafetleriyle geçtiler, Atatürk resminden rahatsız olmasınlar diye Türk bayraklarından rahatsız olmasınlar diye çadır mahkemelerinde bayraklar resimler kaldırıldı." 

İttifak konusunda yapılan eleştirilere ise Akşener "Biz bir kere ittifak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Biz düşürdükleri o stratejik çukurdan Türkiye'yi çıkarmaya kanıyla canıyla gayret eden o Mehmetçiğin anasıyla babasıyla ve kendisiyle ittifak yaptık. Soydunuz ortalığı dış politikayı çukura sürüklediniz mehmetçik ülkeyi düşürdüğünüz o çukurdan kurtarmaya çalışıyor. Sen de diyorsun ki metal yorgunluğu var. Senin teşkilatın senin çevren metal değil Meral yorgunu, İyi Parti yorgunu.  Ama bu yorgunluğun sebebi Mehmetçik değil Mehmetçiğin sırtından teşkilatlarını ayağa kaldırmaya uğraşıyorsun ya buradan sana ekmek çıkmadı. Bu aziz millet bu vatandaş buradaki herşeyi görüyor, 2019 da tek adam sisteminin uçtu kaçtının yerine hukukun yerle bir olduğu adalet saraylarında adaletin olmadığı eğitim kurumlarında hocanın bulunmadığı ekonominin sadece yandaş müteahhit demek olduğu bu düzeni Allah' ın izniyle  elele vererek sandıkları da koruyarak benim de size namus sözümdür o sandıkları anamın ak sütü gibi koruyacağım. Tek bir oyunuzu zayi ettirmeyeceğim. Etmek isteyen de karşısında beni bulacak. " diyerek konuşmasını tamamladı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı (Eğitim-Sen eski Genel Başkanı) İsmail Koncuk, Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ümit Özdağ, İyi Parti GİK Üyesi (Kamu-Sen eski Genel Sekreteri Türk Büro-Sen eski Genel Başkanı) Fahrettin Yokuş, Akşener'in Başdanışmanı Mukadder Başeğmez de Meral Akşener 'i Beylikdüzü'nde yalnız bırakmadı.