Lösemili Çocuklar İçin Yürüdüler

Büyükçekmeceli vatandaşlar ?Lösemili Çocuklar Haftası? nedeniyle toplumda farkındalık yaratmak için maskeler takarak ?Maskeme Bakma Gözlerime Bak? sloganıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

BÜYÜKÇEKMECE 9.11.2018 12:39:55 0
 Lösemili Çocuklar İçin Yürüdüler

Sinanoba Barış Manço Parkı’nda bir araya gelen vatandaşlar, Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü eğitmenleriyle birlikte Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’na doğru maskeleriyle birlikte yürüyüş gerçekleştirdi.

Yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşte 7’den 70’e tüm vatandaşlar “Yalnız Değilsin” ve “Maskeme Bakma Gözlerime Bak” sloganlarıyla 10.000 adım atarak duyarlı ve örnek bir davranış sergiledi.

 

“Her zaman yanlarında olmalıyız”

Yürüyüşe katılan herkese gösterdikleri duyarlılık için teşekkür eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece halkının duyarlı bir halk olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Lösemi hastası olan vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla yaşlısı genci, kadını, erkeği tüm vatandaşlarımız bir araya gelerek güzel bir yürüyüş gerçekleştirdi. Engelli ve hasta vatandaşlarımızı toplumda ötekileştirmek yerine onlara daha sıkı sarılıp yanlarında olmalıyız. Yürüyüşümüze katılarak etkinliğimize destek olan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.