Lezzetin Adresi Bekra Taş Fırın Kebap Salonu

Bekra Taş Fırın Kebap Salonu hizmete açıldı.

BEYLİKDÜZÜ 4.08.2015 14:56:31 0
Lezzetin Adresi Bekra Taş Fırın Kebap Salonu

Bekra Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rahman Bekir Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Osmangazi Caddesi No.15/A Beylikdüzü adresinde hizmete açılan, Taş Fırın Kebap Salonu'nda Beylikdüzü, Avcılar, Büyükçekmece bölgesine hizmet veren yerel basın mensuplarını ağırladı.

 

Kısa bir kısa konuşma yapan Bekra Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rahman Bekir, "bu bölgede bu tür temiz işletme çok fazla yok o yüzden bizler inşaat sektörünün yanısıra gıda sektörüne de el attık yeni işyerimizde siz değerli basın mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyarız" dedi. Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Bekra Şirketler Grubu Kurulu Başkanı Rahman Bekir tarafından davet edildiği, Taş Fırın Kebap Salonu'na bölgemizdeki tüm yerel basın mensuplarını ağırladığı için işletme sahibi  Rahman Bekir' e ve organizasyona katkı sağlayan Beylikdüzü'nün tanınmış işadamlarından Yakup Memişoğlu'na teşekkür etti .

 

Herkese eşit mesafedeyiz

Basın mensupları ile bir araya gelen, Bekra İnşaat ve Bekra Taş Fırın Kebap Yönetim Kurulu Başkanı Rahman Bekir, "1992 yılında geldiğimiz Yakuplu Mahallesi'nde birçok görevlerde bulunduk, siyasi partilerde Mahalle başkanlıkları yönetim kurulunda bulunduğum birçok kooperatif ve uzun zamandır da BEKRA İnşaat olarak faaliyet gösteriyoruz." Dedi.

 

'Bu işletmede Yediğiniz Her Şey Doğal ve Helaldir'' 

 

Temizlik ve etlerin alındığı yerler konusuna dikkat ettiklerini ifade eden Bekir, bu işletmede tüm et ve et mamullerimiz tamamen doğal ürünlerdir. Tüm vatandaşlarımız aileleri ile birlikte gönül rahatlığı ile gelip yemek yiyebilir diyerek, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkürlerini ifade etti. Sohbet eşliğinde gerçekleşen tanışma yemeği sonrasında basın mensupları ile yeni açılan tesis önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

( YBBD )