KÜLTÜR-SEM?DE LGS VE YKS ÖN KAYITLARI BAŞLADI

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan KÜLTÜR-SEM?de (Sürekli Eğitim Merkezi) LGS ve YKS ön kayıtları başladı.

7.09.2018 01:32:22 0
KÜLTÜR-SEM?DE LGS VE YKS ÖN KAYITLARI BAŞLADI

06-18 Eylül tarihleri arasında yapılacak kayıtlar sonrasında, 22-23 Eylül tarihlerinde yapılacak sınav sonuçlarında başarı sıralaması yüksek olan öğrenciler kayıtlı kursiyer olma hakkı kazanacak.  

 

Beylikdüzü Belediyesi, öğrencilere eğitim-öğretim alanında destek olmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve eski adı BEYGEM olan KÜLTÜR-SEM’de (Sürekli Eğitim Merkezi) LGS ve YKS ön kayıtları başladı. 06-18 Eylül tarihleri arasında devam edecek kayıtlar; Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi ve Beylicium AVM 3. Kat Öğrenci İşleri’nde yapılacak.

 

Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde 1 Ekim itibarıyla başlayacak YKS ve LGS kurslarında; mezunlar, 12.sınıflar ve 8.sınıflara hizmet verilecek. Kayıtların ardından 22-23 Eylül tarihlerinde yapılacak sınav sonuçlarında başarı sıralaması yüksek olan öğrenciler kayıtlı kursiyer olma hakkı kazanacak. Sınırlı sayıda kontenjanla alınacak öğrenciler, KÜLTÜR-SEM’in uzman öğretmen kadrosuyla sınavlara ücretsiz bir şekilde hazırlanma şansı yakalayacak.