Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi inşaatına başlanıyor

Büyükçekmece ailesinin her türlü sosyal ihtiyacına yanıt verecek olan "Büyükçekmece Belediyesi Kordonboyu Sosyal Tesisi" inşaatına başlanıyor.

BÜYÜKÇEKMECE 6.01.2016 10:39:04 0
Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi inşaatına başlanıyor

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece ailesinin huzur ve güven içinde zaman geçirebileceği "ikinci evim" diyebileceği çok kapsamlı bir sosyal tesisin Büyükçekmece`ye kazandırılacağını açıkladı. "Büyükçekmece ailesinin ikinci evi olacak" Sosyal tesisin yapılacağı ve tahliyesine başlanan "Eğlence Merkezi" esnafıyla bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hayata geçirilecek olan proje hakkında esnafı bilgilendirdi.

Uzun yıllardır Büyükçekmece halkına hizmet veren Eğlence Merkezi`nin ömrünü doldurduğunu belirten Başkan Akgün; "Büyükçekmece’nin incisi olan Kordonboyuna yakışmaz bir hal almıştı. Alınan karar doğrultusunda burayı yıkıp Büyükçekmece halkının günün her saatinde ailesi ve sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri bir sosyal tesis yapacağız. Büyükçekmece sahiline yakışır modern, çok kapsamlı bir tesisi Büyükçekmece ailemizin hizmetine sunacağız" dedi. Haziran`da hizmete girecek Büyükçekmece ilçesinin sosyal tesis ihtiyacını karşılaması beklenen proje pek çok özelliğiyle fark yaratırken, Büyükçekmece ailesine de sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda hizmet verecek. Tesis aynı zamanda da, Büyükçekmece ailesinin çok ekonomik ve bir o kadar da keyifli zaman geçirebileceği bir mekan olarak tasarlandı. Tesisin Haziran ayı içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.