Koray Avcı`dan Müthiş Konser

Büyükçekmece 18.Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında konser veren popüler müziğin dev sanatçısı Koray Avcı binlerce hayranıyla buluştu.

BÜYÜKÇEKMECE 5.08.2017 09:31:14 0
Koray Avcı`dan Müthiş Konser

Büyükçekmece Kültür Park amfi tiyatroda sahne alan Koray Avcı’ yı yaklaşık 25 bin kişinin izlediği söyleniyor. 

 

Popüler müziğin dev sanatçısı Koray Avcı gördüğü yoğun ilgiden dolayı son derece memnun olduğunu söyledi ve sevilen şarkılarını amfi tiyatroyu dolduran ve içeriye giremeyip kendisini dev ekrandan izleyen binlerce hayranlarıyla birlikte söyledi.

 

 

 

Hayranları saatler öncesinde Amfi Tiyatroyu doldurdu

 

18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin konserler programı gerçekleşen Koray Avcı konserini izlemek için gelen vatandaşlar saatler öncesi amfi tiyatroyu doldurdu.

 

 

“Koray Avcı'yı ağırlamak hepimizi çok mutlu etti”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konser sonrasında yapmış olduğu konuşmada Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da bulunan dinleyicilerin en az dört katı kadar vatandaşın da Kültürpark’ da gerçekleşen konseri dev ekran aracılığı ile izlediğini belirterek; “Artık bir dünya festivali olan Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Koray Avcı gibi sevilen bir sanatçıyı ağırlamak hem beni, hem de büyük Büyükçekmece ailemi çok mutlu etmiştir” şeklinde konuştu.

 

Başkan Dr.Hasan Akgün, Koray Avcı’ya Büyükçekmece’nin simgesi olan tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü maketiyle birlikte çiçek takdim etti.