KİTAP ADAM BEYLİKDÜZÜ`NDE DUALARLA AÇILDI

ARŞİV 10.09.2014 02:57:00 0
KİTAP ADAM BEYLİKDÜZÜ`NDE DUALARLA AÇILDI

Düzenlenen açılış törenine siyaset, bürokrat ve iş dünyasından birçok isim katılırken işletmenin açılış kurdelasını Fazilet Parti eski milletvekili ve AK Parti'den Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez, Beylikdüzü Belediyesi eski Başkanlarından Orhan Tıraşoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı birlikte kestiler.

 

Geçen dönemin Beylikdüzü Belediyesi MHP Meclis üyesi Cengiz Tıraşoğlu, Beylikdüzü Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Mücahit Birinci, Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Atilla Yılmaz, bölgemizin sevilen isimlerinden Ömer Duman, BEYSİVDER Başkan Yardımcısı Tahir Abuş ve Aytekin Erdem de açılış törenine katılanlar arasındaydı.

 

Beylicium AVM nin giriş katında açılan KİTAP ADAM' ın başarılı işletmecisi Ümit Boztaş, " Beylikdüzü ilçemiz ile birlikte çevre ilçelerimizin de her türlü kitap, okul ihtiyaç ve gereçleri gibi tüm ihtiyaçları karşılayabilecek bir konsept oluşturmaya gayret ettik ve oluşturduk da. Bu arada kitap ciltleme ünitemiz de faaliyete geçti. " dedi.

 

Biz de www.beyhaber.com ailesi olarak KİTAP ADAM' a hayırlı uğurlu olsun der,  bol kazançlar dileriz.