BİSİKLETÇİLER ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN YOLA ÇIKTI

Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü Çanakkale Şehitleri'ne vefa için yola çıktı

BEYLİKDÜZÜ 18.03.2017 13:44:49 0
BİSİKLETÇİLER ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN YOLA ÇIKTI

Tarihin en önemli zaferi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni Anma Günü için yola çıkan ekip aziz şehitlerin ruhu için 2 gün boyunca pedal çevirecek.

Şehitlere saygı için yola çıkan ve 19 Mart Pazar günü Çanakkale Şehitliğinde olacak olan 45 kişilik ekibi Beylikdüzü 1. Başkan Vekili Ömer Şatır uğurladı.

Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü 18 Mart 1915’te tarihin en önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale Savaşı’nda şehit düşenlere vefa için yola çıktı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale’ye kadar pedal çevirecek olan ekip Beylikdüzü Belediyesi binası önünden hareket etti. Kulüp üyelik sözleşmesini imzalayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na plaket takdim edildi.

Şehitlere Saygı Turu için Çanakkale`ye yola çıkan 45 kişilik ekibi Beylikdüzü Belediye binası önünden 1. Başkan Vekili Ömer Şatır “Sizlerin yolu açık, şehitlerimizin ruhu şad olsun.” diyerek uğurladı. Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü’nün 2 gün sürecek yolculuğu 19 Mart Pazar günü Çanakkale Şehitliği’nde sonlanacak. Ekip, Silivri, Marmara Ereğlisi, Tekirdağ, Keşan ve Gelibolu’dan geçerek 19 Mart Pazar akşamüzeri Şehitlik Abidesi’nde yapılacak anmanın ardından Beylikdüzü’ne dönüş için yola çıkacak.