YÜCEL AYDIN, KEYF-İ ALA`DA GAZETECİLERİ AĞIRLADI

İşadamı Yücel Aydın,işletmeciliğini yaptığı  Keyf-i Ala Restaurant` ta bölge basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

BEYLİKDÜZÜ 19.11.2016 18:50:39 0
YÜCEL AYDIN, KEYF-İ ALA`DA GAZETECİLERİ AĞIRLADI

İşletme Sahibi Yücel Aydın kahvaltıda yaptığı konuşmasında Keyf-i Ala`nın geçtiğimiz günlerde hizmete girdiğini ancak açılış kurdelasının önümüzdeki günlerde kesileceğini ifade etti.

Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hali karşısında bulunan tesiste canlı balık satışları yaptıklarını restaurant, büfe ve balık evi olarak hizmet verdiklerini ve işletmenin 24 saat açık olduğunu kaydeden Yücel Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

" Mekanımızda 36 Çeşit ``Serpme Kahvaltı`` şeklinde hizmet veriyoruz. Yaz mevsiminin o sıcak günlerinde geniş bahçemizde kurduğumuz otantik köy sofraları ile memleket hasreti ve köy özlemi duyanların mutlu olmalarını sağlıyoruz. Burası bir çok organizasyonun yapılabileceği özelliklere sahip bir yer. Dileyen vatandaşlarımız şehrin gürültüsünden uzak olan Keyf-i Ala`da doğum günü kutlayabilir, işadamları, STK lar ve dernekler toplantı yapabilir."

Aydın, basın mensuplarına " davetimizi onurlandırdığınız ve bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. " dedi ve Keyf-i Ala` da basın mensuplarına yapılan hizmetlerde % 50 lik bir indirim uygulanacağını belirtti.