Beylikdüzü'ne Atanan Nazilli Kaymakamı Okur Veda Ziyaretlerine Başladı

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Kaymakamlığına atanması dolayısıyla ilçede veda ziyaretlerine başladı

BEYLİKDÜZÜ 7.12.2016 22:30:00 0
Beylikdüzü
 
Muhtarlarla biraraya gelerek vedalaşan Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı da ziyaret ederek vedalaştı.
 
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık`ı da makamında ziyaret eden Kaymakam Okur ve Başkan Haluk Alıcık ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.
Kaymakam Mehmet Okur, Nazilli Kaymakamlığı ile Nazilli Belediyesi`nin ortaklaşa çalışmalarında güzel projeler ortaya çıktığını ifade ederek "Biz devlet memuruyuz, önemli olan görev yaptığınız yerde gönül rahatlığıyla, başı dik bir şekilde ayrılabilmek. Ben gönlüm huzurlu bir şekilde ayrılıyorum. Burada birlik beraberlik duyguları ile güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Nazilli`de görev yaptığım süreç içerisinde, karşılıklı işbirliği ve güven çerçevesinde birlikte çalıştığımızdan dolayı Sayın Başkan Alıcık`a teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçde başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da geçen süre içerisinde Okur ile uyumlu ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve görev yerlerinin değişmesinin iletişimlerini koparmayacağını ve her zaman kapılarının kendilerine açık olacağını belirterek "Göreviniz döneminde Nazillimize yaptığınız çalışmalara ve katkılarınıza teşekkür ederiz. Bizler sizin gibi tecrübeli bir isimle çalışmış olmaktan dolayı mutluluk ve onur duyduk." dedi.