Kaymakam Mehmet Okur, Oğlu Alper`i Evlendirdi

Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur` un oğlu Alper, hayatını Tuğba ile birleştirdi.

BEYLİKDÜZÜ 13.08.2017 01:48:00 0
Kaymakam Mehmet Okur, Oğlu Alper`i Evlendirdi

 

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun Küçükçekmece Paşa Garden Restaurant`ta kıydığı nikah töreninde Tuğba ve Alper çifti  "EVET" diyerek mutluluğa adım atmış oldu. 

 

 

Gazeteciler Ali Tarakçı, TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün,  İYGAD Başkanı Mehmet Mert ve eşi, Oğuz Cevher ve eşi, Durbey Duran, Nurhayat Varol, Sabahattin Acar da davetliler arasında yer alırken; Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, siyasetçiler, bürokratlar ve yaklaşık 600 davetli Tuğba ve Alper`i mutlu anlarında yalnız bırakmadı.

 

 

 

Başkan İmamoğlu "Genç çiftleri tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Allah gençlerimizi mesut etsin" diyerek, çiftlerin evlenme cüzdanını Kaymakam Okur`un vermesini rica etti. Kaymakam Mehmet Okur da yapmış olduğu konuşmada "Oğlum Alper ve kızım Tuğba`ya ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah bu aziz vatana, millete yararlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin." dedi. Oldukça mutlu ve bir o kadar da heyecanlı olan Okur, "evlenme cüzdanını ne Tuğba`ya ne de Alper`e vereceğim, en güzeli her ikisine vermek " dedi ve cüzdanı ikisine vermiş oldu.

 

 

Biz de evlatları evlenen Kadriye ve Salih Yavuz ile Melahat ve Mehmet Okur`u tebrik eder, Tuğba ve Alper Okur çiftine her iki cihanda saadetler dileriz.