"KARANTİNA BİTER BİTMEZ İZMİR'E GİDECEĞİM"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 10 gündür Kovid-19 tedavisi gördüğü hastaneden taburcu oldu. "Karantina dönemi biter bitmez, inşallah birinci mesai günümde İzmir'e gidip, onların acılarını paylaşacağım" dedi.

2.11.2020 12:56:00 0

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya gelip, durum değerlendirmesi yapacaklarını belirten İmamoğlu, “Türkiye ve İstanbul için en önemli meselinin deprem olduğunu, bir kez daha bize bu süreç hatırlatmıştır. Başka bir konuyu konuşmanın bile yersiz olduğunu; bu konu üzerine hep beraber, milletçe, bütün yöneticilerle birlikte odaklanmamız gerektiğini de hatırlatmış oldu bir daha ne yazık ki” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Ekim’den bu yana Kovid-19 tedavisi gördüğü Teşvikiye’deki Amerikan Hastanesi’nden taburcu oldu. Hastane çıkışında kameraların karşısına geçen İmamoğlu, sözlerine, herkese sağlık dileyerek başladı. İzmir’de yaşanan depremle ilgili konuşan İmamoğlu, “Deprem hepimizin canını yaktı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimize başsağlığı diliyorum. İnşallah güzel haberler alırız. Bugün, 3 yaşındaki Elif bebeğimize çok sevindik. Elif’in hayatını kurtaran, oradaki emek veren tüm arkadaşlarıma da buradan minnet duygularımı ve selamlarımı iletiyorum” dedi. Depremin, tüm Türkiye ve İstanbul için önemine dikkat çeken İmamoğlu, “En önemli meselinin deprem olduğunu, bir kez daha bize bu süreç hatırlatmıştır. Başka bir konuyu konuşmanın bile yersiz olduğunu; bu konu üzerine hep beraber, milletçe, bütün yöneticilerle birlikte odaklanmamız gerektiğini de hatırlatmış oldu bir daha ne yazık ki” diye konuştu.