Kaktüs Cafe Törenle Açıldı

Kaktüs Cafe Beylikdüzü` nde yapılan törenle hizmete açıldı

BEYLİKDÜZÜ 20.01.2020 01:03:00 0
Kaktüs Cafe Törenle Açıldı

Kaktüs Cafe’nin açılışına Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Müslüm Akülker, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, AREV Başkanı Yük.Müh.Vehbi Orakçı, Maya Marina ve Maya Restaurant İşletme Sahibi Gürsel İlgüz, BEYKARDER Başkanı Halil İbrahim Türkgenç ve davetliler katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Müslüm Akülker yapmış olduğu konuşmada Kaktüs Cafe' nin hayırlı olmasını diledi. Akülker'in konuşmasının ardından açılış kurdelası kesildi. 

Barış Mahallesi  Palmiye Sokak No.2 de açılan Kaktüs Cafe' de müşterilerine yepyeni lezzet ve kaliteli hizmetler sunmanın mutlululuğunu yaşayacaklarını söyleyen işletme sahibi Tezemir “mekanımızda müşterilerimiz doğum günleri kutlayıp, altın günleri yapabilecek ve tüm özel günlerini gerçekleştirebilecekler. Titiz bir şekilde hazırladığımız ürünlerimizi aile sıcaklığında yemeklerini yiyebilecekleri,sohbet edebilecekleri mekanımız Kaktüs Cafe’ye herkesi davet ediyoruz” dedi.

 

HER YAŞTAN İNSAN İÇİN UYGUN BİR MEKAN

Kaktüs Cafe’nin sahibi Osman Tezemir “Beylikdüzü ilçemizde her yaştan insana hizmet etmek bizim işimiz. Müşterilerimizin eşi ve yakınlarıyla güzel, keyifli zaman geçireceği, kendi evindeymiş gibi rahatlıkla oturup sohbet edebileceği bir yer tasarladık. Beylikdüzü’nde insanlarımızın özlediği ve beklediği sıcacık bir mekan kazandırdığımızı düşünüyorum. Tek amacımız müşterilerimizin memnun kalmasıdır.” dedi.

Tezemir Kaktüs Cafe’de nargile, sıcak ve soğuk kokteyl içecek ve yiyeceklerin mevcut olduğunu Beylikdüzü halkını mekanlarında ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: