KAHRİMAN GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ BİZE GÜÇ VERİYOR

Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı İş Adamı- Siyasetçi Halis Kahriman Beylikdüzü ilçesinde vatandaş ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

BEYLİKDÜZÜ 15.10.2018 16:33:12 0
KAHRİMAN GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ BİZE GÜÇ VERİYOR
Beylikdüzü' nde vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdüren ve gördüğü ilgiden memnun olan Bizim Beylikdüzü Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kahriman, "Hemşehrilerimizin göstermiş olduğu ilgi ve samimiyet bizlere güç veriyor " dedi.
 
 
Genç- yaşlı kadın-erkek herkesin elini sıkıyor
 
Gece gündüz demeden Beylikdüzü'nde yaşayan esnaf ve vatandaşlarıı ziyaret eden Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman ve vakıf üyeleri, vatandaşın dertlerini sıkıntılarını dinliyor, gerekli notları da alıyorlar.
 
 
" Başkan Gibi Karşılanıyor"

Ziyaret ettiği birçok yerde yoğun ilgi gören ve Başkan gibi karşılanan Kahriman için bazı vatandaşlar, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için Ak Parti' nin aday adaylığı sıralamasında mutlaka birinci sırada olması gerektiğini söylemekteler.
Kendisine gösterilen samimiyetin sevgi ve ilginin karşılıksız kalmayacağını ve hizmet olarak geri döneceğini belirten Kahriman; hedefinin  Beylikdüzü'nü önce İstanbul'un, sonra Türkiye'nin ve daha sonra da dünyanın göz bebeği yapmak olduğunu belirtti.
 

Kahriman "Gördüğümüz İlgi Bize Güç Veriyor"
 
 
Bizim Beylikdüzü Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kahriman, Beylikdüzü' nde yapmış olduğu ziyaretlerde gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini "Hemşehrilerimizin göstermiş olduğu ilgi ve samimiyet bizlere güç veriyor " dedi.
 
Çoluk çocuk genç yaslı kadın erkek demeden esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam eden Kahriman "ben ve arkadaşlarım güzel ilçemizin her noktasında çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamanın gayreti içinde ziyaretlerimizi sürdürmekteyiz. Vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını, taleplerini görüşlerini ve beklentilerini dinliyor, notlarımızı alıyoruz. Hemşehrilerimiz uygun görürlerse beklentilerine hizmet vermek için göreve talibiz.
Memleketi neresi olursa olsun, dili dini ırkı ne olursa olsun bu topraklarda bu bayrağın altında ve bu güzel ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın hepsi bizim için çok değerlidir. Onlar hizmetin en iyisine layıktır." dedi.