Ekrem İmamoğlu Startı Verdi

CHP den Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı İmamoğlu "Beceriksiz yönetimden ilçeyi kurtaracağız"

BEYLİKDÜZÜ 31.07.2013 00:47:00 0
Ekrem İmamoğlu Startı Verdi

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen adaylık açıklaması öncesi kendisini desteklemek için gelen yoğun kalabalığı karşılayan Ekrem İmamoğlu, daha sonra örgüt toplantı odasında partilileri ve vatandaşları selamladı. Üzerlerine giydikleri "İmamoğlu ile yola çık" yazılı tişörtlerle Ekrem İmamoğlu'na destek veren birçok genç "Gençler seninle, durma ilerle" şeklinde sloganlar attı. Ardından CHP Beylikdüzü Belediye Başkanlığı aday adaylığı için gerekli evrakları CHP İlçe Başkanı Yaşar Genç'e teslim eden Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü için çıktığı yolda kendisini yalnız bırakmayan yoğun kalabalığa teşekkür ederek bir konuşma yaptı. ?

"BU DAHA BAŞLANGIÇ, MÜCADELEYE DEVAM"

Konuşmasında dört yıllık ilçe başkanlığı görevi süresince birlikte mücadele verdiği ilçe örgütüne seslenen İmamoğlu, "Bizler, bir bütünün parçaları olarak birbirimizi her zaman kolladık, güç verdik. Şimdi, yeni bir yolda yepyeni ve farklı bir heyecanla yolun başındayız. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam" şeklinde konuştu. Beylikdüzü'nün yarınlarını heba etmemek, beceriksiz ve basiretsiz bir yönetimin elinde bir beş yılı daha kaybetmemek için yola çıktıklarını ifade eden Ekrem İmamoğlu, hedeflerinin sosyal demokrasinin bir meşalesini de Beylikdüzü'nde yakmak olduğunu vurguladı.

"SÜREÇ ÇETİN GEÇECEK AMA BİZ HAZIRIZ"

2014 Yerel Seçimlerinin ülke genelindeki ciddi gelişmelerin seyri açısından da önem taşıdığına dikkat çeken İmamoğlu, "Kuşkusuz süreç çok çetin geçecektir. Ama biz hazırız. Çünkü ülkemiz bir karanlık içerisinde, aydınlığa giden yolda, sorumluluk sahibi, tecrübeli ve birikimli insanların ellerini taşın altına koymasından geçiyor" şeklinde  konuştu. Konuşması esnasında sözleri alkışlarla desteklenen Ekrem İmamoğlu, daha sonra parti binasına gelen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Anahtar Kelimeler: İmamoğlu Startı Verdi