İmamoğlu` ndan Ak Parti`ye Ziyaret

BEYLİKDÜZÜ 7.06.2018 11:26:11 0
İmamoğlu` ndan Ak Parti`ye Ziyaret

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na atanan Mustafa Necati Işık’a nezaket ziyaretinde bulundu ve Işık ile yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Beylikdüzü’nde tüm siyasi partilerin ilçe başkanlıklarına ziyarette bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Mustafa Necati Işık’ı ilçe binasında ziyaret etti. Işık’a yeni görevinde başarılar dileyen İmamoğlu, hem ilçe adına hem de seçim süreci ile ilgili temennilerini sıraladı.

 

“Türkiye ve İstanbul’a örnek olsun”

İşbirliği içinde hareket etmenin, fikir ve hizmetlerle kendini ifade eden bir anlayışın, Belediye olarak tercih ettikleri üslup olduğunu belirten İmamoğlu, “Yerelde, özellikle seçim süreci ve güvenliği açısından Türkiye ve İstanbul’a örnek olacak bir ortam sunmayı isteriz. Güvenlik için atılan her adımı destekleriz.  Bireysel oy kullanımında her türlü desteği veririz. Demokrasinin tamamlanması adına bu katkıları esirgemeyiz.” dedi. 

İlçe Başkanı Necati Işık ise amaçlarının ilçeye hizmet olduğunu, gerektiği her durumda ellerini taşın altına koyacaklarını ifade etti ve ziyareti için İmamoğlu’na teşekkürlerini iletti.  Ziyaretin sonunda İmamoğlu, Işık’a Beylikdüzü Tarihi ve Nutuk kitaplarını hediye etti.