Ekrem İmamoğlu Kararlı

Ramazan ayının, neredeyse her gününde ilçe halkının evine misafir olan Ekrem İmamoğlu, iftar sofralarında kurulan samimi sohbet ortamlarıyla da vatandaşlarla birlikte farklı bir Ramazan ayı yaşattı.

BEYLİKDÜZÜ 6.08.2013 21:50:00 0
Ekrem İmamoğlu Kararlı

Bir arada yaşam bilinciyle birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla birçok noktada buluşan İmamoğlu, kurmuş olduğu samimi bağların yanında vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de yerinde dinleyerek çözüm için yol gösterdi.

 

Beylikdüzü'nün gelişime açık bir ilçe olduğuna, bu noktada her vatandaşın sorumluluk alması gerektiğine dikkati çeken Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü, geleceğini parlatmalı. 13 km sahilimiz var. Ancak Beylikdüzü halkının çoğu henüz hala sahilden habersiz. 1 milyon metrekarelik bir Yeşilvadi projesiyle büyük bir ormana sahip olabiliriz. Yeşilvadi'de ise hafriyat dökümünden başka bir ilerleme yok" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

 

Mevcut yerel yönetimin ilçenin geleceğini ilgilendiren birçok konuya duyarsız kalmasına da eleştiride bulunan Ekrem İmamoğlu, Dereağzı Mahallesi'nde bir araya geldiği mahalle sakinlerine ilçeye ciddi zarar verecek olan Balık Hali konusuna değindi. Halin Beylikdüzü'ne taşınmasının hem Beylikdüzü hem de İstanbul için ciddi olumsuzluklar taşıdığını kaydeden İmamoğlu şu bilgileri verdi; "Kumkapı Su Ürünleri Hali Beylikdüzü sahiline taşınacak. Proje, 260 bin metrekarelik bir deniz dolgusu içeren ciddi bir proje. Ciddi bir araç trafiği olacak. Çünkü su ürünlerinin 90'ı karayoluyla geliyor. Şehri rahatsız edecek. Büyükçekmece Körfezi'nde kirlenme riski söz konusu. Bazen güzel şeyler için bedel ödenir ancak bundan kimsenin kazanacağı bir şey yok. Bu katliamın sıkıntısını hepimiz çekeceğiz."


Anahtar Kelimeler: İmamoğlu Kararlı