İmamoğlu Kadir Gecesi`nde Beylikdüzü`ndeydi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü`nde 15 bin kişiyle birlikte kurulan iftar sofrasına oturup iftar yaptı.

BEYLİKDÜZÜ 31.05.2019 23:18:06 0
İmamoğlu Kadir Gecesi`nde Beylikdüzü`ndeydi
Beylikdüzü'nde Belediyesi'nin düzenlediği Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi ilahilerle başladı. Program Mustafa Demir hoca tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti.
 
 
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık gecede  bir konuşma yaptı" Altı yıl önce bu iftar sofralar Ekrem İmamoğlu başkanımız döneminde başladı. Her yıl Kadir Gecesi'nde olduğu gibi bu akşam soframızda Ramazan Ayı'nın ve bu mübarek günün maneviyatını ve hep beraber paylaşacağız. Bir ve birlikte olmanın tadına varacağız" dedi.
 
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da Beylikdüzü'nde 15 bin kişiyle birlikte yaptığı iftarda bir konuşma yaptı ve "Ramazan ayı uzlaşma barışma ve aydınlanma ayı. Birlik ve beraberlik şehrimiz ve ülkemiz adına çok önemli." dedi.
Kendi başkanlık döneminde başlayan ve başlatılan bu geleneği devam ettiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'a teşekkürlerini ifade eden İmamoğlu konuşmasında şunları söyledi;
 
 
"Ramazan ayı uzlaşma, barışma ve aydınlanma ayı. Görevler çok önemli, yöneticilik çok önemli. İstanbul'da Belediye Başkanı olmak çok önemli. Bütün makamlar önemli ve insana hizmet ediyorsunuz. İnsanla buluşuyorsunuz, kamunun malına özen göstermelisiniz. İsraftan uzak durmalısınız. Toplumsal birlik için hareket etmelisiniz. Mutlaka insanlara hizmet ederken tevazuyu elden bırakmadan iyi niyetle iyi bir dille hizmet etmeyi başarabilmeliyiz. Sorumluluğun büyük olduğunu hissedip hep beraber hizmet etmeliyiz. Bu mücadele şehrimizin ve ülkemizin geleceği için çok önemli. Şu anki görevimiz ve yol haritamız insanlık meselesidir. Sofranız bol ve bereketli olsun. Belki de geride kalan bir yılın kalbi olan bu güzel gecede, Kadir Gecesi'nde bir arada olmanın geleneğini başlattığımız altı  yıl öncesinden bu güne hep bir arada şükür masasında paylaşmak benim için büyük bir onur"