İmamoğlu "Herkese Eşit Mesafedeyim"

Beylikdüzü Belediyesi 2017 yılı son "Halk Günü" toplantısı gerçekleşti.

BEYLİKDÜZÜ 26.12.2017 09:17:00 0
İmamoğlu

Vatandaşların talep ve şikayetlerini değerlendirmek amacıyla düzenlenen Beylikdüzü Belediyesi Halk Günü toplantısında, vatandaşları kapıda karşılayıp kendileri ile tek tek görüşen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, özellikle sağlık, ulaşım, alt yapı mağduriyeti ve bireysel ekonomik sıkıntıların çözümü noktasında vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Başkan İmamoğlu, vatandaşlardan gelen ve Beylikdüzü Belediyesi’nin hizmet sahasına giren talep ve sorunların çözümü için toplantıda hazır bulunan başkan yardımcılarına ve ilgili müdürlere talimat verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili mercilere iletilmek üzere kaydedildi.

 

“Herkese Eşit Mesafedeyim”

 

Toplantıda, kendisine yöneltilen bir soru üzerine, Beylikdüzü Belediyesi olarak herkese eşit mesafede olduklarının altını çizen Başkan İmamoğlu, “Bu kapıdan Tokatlı da girse, Artvinli de girse hepsi bir, benim için. Ayırt etsem zaten belediye başkanlığı yapamam.” şeklinde konuştu.  

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin vatandaşların, esnafın ve sivil toplum kuruluşların sorunlarını dinleyip çözüm üretmek amacıyla her ay düzenlediği halk günü toplantıları, 2018 yılında da devam edecek.