İMAMOĞLU CHP BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Ekrem İmamoğlu, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu.

ARŞİV 16.01.2014 15:16:00 0
İMAMOĞLU CHP BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
CHP Parti Meclisi alınan kararla Beylikdüzü’nde, CHP’nin Belediye Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu, Parti Meclisnin  kararı ile ilgili haberi kendisini gibi bekleyen partililerle birlikte öğrendi.
Aday olduğunu öğrenen İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde kuracağımız iktidar önümüzdeki iktidarların habercisi olacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Ekrem İmamoğlu konuşmasında, sürecin yeni başladığını, Beylikdüzü’nde yaşayan tüm vatandaşların kalbini kazanmak için çok çalışacaklarını belirterek, Beylikdüzü’nü hisseden ve geleceğini en iyi şekilde hazırlayan bir yönetim olacaklarının sözünü de verdi.

“BEYLİKDÜZÜ’NDE YAŞAYAN HERKESİN OYUNA TALİBİZ”

Beylikdüzü’nde çok güzel işler üreteceklerini belirten İmamoğlu, partililere seslenerek şunları söyledi;
“Hiç kuşkunuz olmasın. Beylikdüzü’nde çok güçlü işler üreteceğiz. Çok çalışacağız. Ev ev gezeceğiz. Biz Beylikdüzü’nde yaşayan herkesin oyuna talibiz. Sizlerden bu süreçte diğer partilere oy vermiş vatandaşlarımızla buluşmanızı istiyorum. Ben sizlerin temsilcisiyim. Size olan sorumluluğumu bir an bile unutmayacağım. CHP’ye, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine yakışan bir belediyeciliği Beylikdüzü’ne getirmek adına yola çıkmanın onurunu bana yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.”