İMAMOĞLU: BİR ŞEHRİ DEĞERLİ KILAN SANATTIR

ARŞİV 5.04.2014 10:12:00 0
İMAMOĞLU: BİR ŞEHRİ DEĞERLİ KILAN SANATTIR

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Osman Hamdi Bey Sanat Galerisi' nde, sanata gönül vermiş kadınlardan oluşan Renklerin Armonisi Sanat Grubu' nun düzenlediği "Özgür Kadınların Fırçası" konulu resim sergisinin açılışını yaptı.

 

Sanatın bir toplumun hayat damarı olduğunun altını çizen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Sanatı çok değerli buluyorum. Bir toplumun kendini bir yere ait hmesinde, bir şehrin değerli kılınmasında en önemli olgu sanattır. Sanat bizim için çok önemli" diye konuştu.

Beylikdüzü'nün sanat konusunda bugüne kadar eksik olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü' nde kalıcı bir sanat duygusu oluşması için ne gerekiyorsa yapacağız. Sanat, Beylikdüzü'nün bir parçası olacak' şeklinde konuştu.

 

Beylikdüzü Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sanatçı Erhan Bayladı' nın da eşlik ettiği sergide, açılışın ardından sanatseverler ile birlikte sergiyi gezen Başkan Ekrem İmamoğlu, sergilenen birbirinden güzel eserleri tek tek inceledi.