İmamoğlu "Başkan Akgün`le Güzel İşler Yapacağız"

Kesin olmayan sonuçlara göre, İstanbul`da yapılan seçimlerde önde olan Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece`de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BÜYÜKÇEKMECE 9.04.2019 20:17:32 0
İmamoğlu

Kesin olmayan sonuçlara göre CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 kez üst üste belediye başkanı seçilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü tebrik etti.

 

İmamoğlu, başka çabalar içine girenler olduğunu belirterek; “Başka çabalara gerek yok. Emniyetimizi, polisimizi yormayın. İnsanların zihinlerini bulandırmaya gerek yok” dedi.

 

“Hizmet için kaçanı kovalarım”

 

6. Kez seçim kazanan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü kutlamak için Büyükçekmece’ye gelen Ekrem İmamoğlu’nun ziyareti adeta mitinge dönüştü. Büyükçekmece Belediyesi Meydanı’nda binlerce vatandaşa hitap eden Ekrem İmamoğlu şu şekilde konuştu: “İnsan evinde olunca bir başka mutlu oluyor. Burası her ne kadar Hasan Akgün’ün evi olsa da bir o kadar da benim evim. Hasan Akgün bu kentin geçmişini iyi biliyor, bu kente kattıklarını iyi biliyorum. Yolu açık olsun başarılar onun olsun. Hasan Akgün başkanıma tebrik etmeye, hayırlı olsun demeye onu kutlamaya geldim. Sizleri çok seviyoruz.”

“Hasan Akgün’e hayırlı olsun”

 

İstanbul’da seçmenin sandıkta bir mesaj verdiğini belirten İmamoğlu; “Seçmen dedi ki bu şehre hizmet et ama hizmet ederken kimseyi kimseden ayırt etme. Ben bu mesajı sandıktan aldım. Hiç kimseyi ayırt etmeden İstanbul’u yöneteceğime söz veriyorum. Hizmet için benden kaçanı da kovalarım. Hayırlı uğurlu olsun Hasan Akgün başkanıma. Belediye başkanı mazbatası elinde. Biz bu şehre hizmet etmeye geldik. İstanbul beni bekliyor beni. Sayın Hasan Akgün Büyükçekmece’de 25 senede belediye başkanı olarak ne yönetmişse önümüzdeki 5 yıl da Ekrem İmamoğlu Büyükşehir Belediye Başkanıyla kol kola daha güzel işler üretecek. Bu vatanseverliğimizin, karakterimizin ortaya koyduğu anlayıştır. Dolayısıyla başka çabalara gerek yok. Emniyetimizi, polisimizi yormayın. İnsanların zihinlerini bulandırmaya gerek yok. Değerli başkanımız Hasan Akgün’e hayırlı olsun demeye gelmekten keyif aldım. Büyükçekmece halkına tekrar diyorum ki ben sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.”