"İki Önemli Değerimizi Yitirdik"

BÜYÜKÇEKMECE 5.01.2018 14:55:50 0

Usta sanatçı Münir Özkul ve gazeteci Aydın Boysan’ın aramızdan ayrılmasının kendisini son derece üzdüğünü belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Yerleri doldurulamayacak iki önemli değerimizi yitirdik” ifadesini kullandı.

 

“Gönüllerde taht kurmuş bir sanatçıydı”

Sevilen sanatçı Münir Özkul ve mimar - gazeteci Aydın Boysan’ın vefatı üzerine bir mesaj yayınlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her iki isminde kendi alanlarında son derece başarılı ve toplum tarafından sevilen kişiler olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Usta sanatçı Münir Özkul, sanatçılığının yanı sıra vermiş olduğu toplumsal mesajlar, mütevazi yaşamı ve sanattaki başarısı ile Türk milletinin gönüllerinde taht kurmuş bir sanatçıydı. Türk sineması ve tiyatrosuna adını altın harflerle yazdıran Münir Özkul, geride bıraktığı eserleri ve örnek kişiliğiyle her zaman yüreklerimizde ki yerini koruyacak, sonsuza kadar unutulmayacaktır.

 

‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ verildi

Ülkemizin yetiştirdiği başarılı mimar ve gazetecilerinden Aydın Boysan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. 17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde festival komitemiz tarafından ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık görülen Aydın Boysan’da yeri doldurulamayacak çok değerli bir isimdi. Değerli sanatçımız Münir Özkul ve mimar - gazeteci Aydın Boysan’a Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. Ülkemizin ve yakınlarının başı sağolsun.”