İki Arkadaş Buldukları Telefonu Sahibine Ulaştırdı

Beylikdüzü`nde iki arkadaş parkta oynarken buldukları telefonu sahibine ulaştırarak büyük bir alkışı haketti

BEYLİKDÜZÜ 17.08.2018 23:45:09 0
İki Arkadaş Buldukları Telefonu Sahibine Ulaştırdı

Beylikdüzü Sezen Aksu Parkı' nda oyun oynayan iki arkadaş bank üzerinde buldukları telefonu sahibine ulaştırdı.

Gelişmelerin bir bölümüne şahit olan Haber sitemizin sahibi Oğuz Cevher konuyla ilgili şunları söyledi;

"Bir arkadaşımla buluşmak üzere Sezen Aksu Park'ında bir bankta otururken isimlerinin Hasan Emir Taşdemir ve Hüseyin Topal olduğunu sonradan öğrendiğim iki gençten birisi elinde çağrı gelmiş haldeki telefonu bana uzatarak "biz bu telefonu bank üzerinde bulduk acaba yardımcı olur musunuz? ' dedi. Çalan telefona cevap verdim arayan bir bayandı "telefonun sahibiyim siz şu anda nerdesiniz deyince ben de parkta oturduğum yeri söyledim ve saniyeler içinde gelen bayana "lütfen iki delikanlının gözlerinden lütfen öpün, sonra telefonu vereceğim" dedim ve dediğim gibi oldu.

 

Hem Bayan Hem de İki Arkadaş Çok Mutlu Oldu

 

Beylikdüzü Dr.Ayla Savaş Ortaokulu'nda aynı sınıfta okuyan Hasan Emir Taşdemir ve Hüseyin Topal adındaki bu iki delikanlının buldukları telefonu sahibine ulaştırma gayretleri arkadaşları olmak üzere çevrede olumlu tepkilere neden oldu.

 

Kendileri küçük ama yürekleri büyük

 

Telefonuna kavuşan bayan da Oğuz Cevher'e " çocukların bu davranışları diğer çocuklara ve herkese örnek olsun. Anne ve babaları demek ki onları çok iyi yetiştirmiş çocuklarıyla ne kadar gururlansalar az kalır. Bu arada çocuklar telefonun sahibini bulmaya çalışırken sizden yardım etmenizi istemişler siz de ilgilenmişsiniz size de teşekkür ederim " dedi.