Hüseyin Cesaret Gürpınar Muhtar Adayı Oldu

Beylikdüzü Gürpınar mahallesinde ikamet eden 34 yaşındaki Hüseyin Cesaret, ikamet ettiği mahallesinden muhtar adayı oldu.

BEYLİKDÜZÜ 5.02.2019 00:55:00 0
Hüseyin Cesaret Gürpınar Muhtar Adayı Oldu

Beylikdüzü İlçesi Gürpınar Mahalle Muhtarlığı için aday olduğunu açıklayan Hüseyin Cesaret, kendisine oy veren ya da vermeyen herkesin muhtarı olacağını söyledi.

 

Cesaret " Yaşım 34, 25 yıldır Gürpınar Mahallesinde ikamet ediyorum. Gürpınar ve Gürpınar'lı hemşehrilerime hizmet etmek için aday oldum. Beylikdüzü Belediyesi Çevre Kontrol Müdürlüğü'nde Bölge Sorumlusu olarak görev yaptım. Mahallemiz adına bazı projelerim var. Özellikle yol konusunda çalışmalar yapacağım. Arandığı zaman bulunan bir muhtar olacağım ve herkesin muhtarı olacağım. Genç yaşlı herkesin oylarını bekliyorum. Bana oy veren vermeyen herkesin muhtarı olacak her zaman onları kucaklayacağım" dedi.

 

Gürpınar ve Gürpınar'da ikamet eden herkese hizmet etmek amacıyla bu yola çıktığını söyleyen Hüseyin Cesaret; " Bana göre bir muhtar siyasete bulaşmadan herkese eşit mesafede olmalı, tek işi mahallesine hizmet etmek olmalı. Çünkü mahalledeki seçmen muhtarından hizmet bekler. Bir sıkıntısı olduğu zaman gideceği ilk yer muhtarlık olmalı" şeklinde konuştu.

 

Muhtar adayı Hüseyin Cesaret seçildiği taktirde; Gürpınar'ın karanlık sokaklarını aydınlatarak insanların korkusuzca yürüyebileceği şekle dönüştüreceğini, gençlerin spora yönelmesi konusunda spor alanlarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapacağını, yaşlı bir amcanın derdini dinlemek yardıma muhtaç bir ninenin derdine derman olmak için çaba sarf edeceğini de sözlerine ekledi.

 


 


Anahtar Kelimeler: Hüseyin Cesaret Gürpınar