HUĞLU`DAN DİRİLİŞ ERTUĞRUL`A HEDİYE

1914 yılından bu yana hizmet veren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Diriliş dizisinde Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan`a, aylar süren el işçiliği ile imal edilen gravür işlemeli özel bir tüfek hediye edecek.

YURTTAN 20.12.2016 21:27:00 0
HUĞLU`DAN DİRİLİŞ ERTUĞRUL`A HEDİYE

Huğlu Av Tüfekleri Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tanık, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Diriliş Ertuğrul dizisi, bizim için ve çok aziz Türk Milletimiz için büyük ölçüde önem arz eden bir yapımdır. Ertuğrul karakterini canlandıran değerli oyuncu Engin Altan Düzyatan da üstlendiği rolünün hakkını layıkıyla veriyor. Tüm dizi ekibini temsilen Düzyatan`a, aylar süren el işçiliği ile imal edilen gravür işlemeli özel bir tüfek hediye edeceğiz. Bilindiği üzere geçtiğimiz zaman dilimi içinde önemli isimler için, yurtta barışı ve milli beraberliği temsilen Fetih 1453 serisinden çok özel bir tüfek üretmiştik. Söz konusu üretim bandımız, sanatkar ustaların hünerli parmaklarında şekillenen el işçiliğine odaklıdır."

Başkan Naci Tanık yapmış olduğu açıklamada, bir asrı aşkın süredir varlığını sürdüren ve sektöründe önemli bir konumda bulunan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi`nin 450 üyesi olduğunu ve Kooperatifin birçok üyesinin aktif olarak çalıştığını da söyledi.