Hayvanseverler, Can Dostlarını Sevindirdi

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi?nde neşe içinde kutlandı.

BEYLİKDÜZÜ 4.10.2017 19:28:04 0
Hayvanseverler, Can Dostlarını Sevindirdi

İlçedeki hayvanseverler ile ilkokul ve anaokul öğrencilerinin katıldığı programda minikler, hem hayvan sevgilerini pekiştirdiler hem de köpeklerin heyecanlı şovunu merak içinde izlediler.

 

Hayvan haklarını koruyan bir kamu kurumu olarak ön plana çıkan Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde bir program düzenledi.

 

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Başkan Yardımcı Fatma Hoşgöz, Meclis Üyeleri Nazife Figen Karahan, Ahmet Bağbekleyen ve Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel katıldı. Okullara Kedi Evleri Armağan Edildi İlçedeki ilkokul ve anaokul öğrencileri ile birçok hayvanseverin bulunduğu etkinlikte minikler; can dostlarıyla keyifli dakikalar geçirirken onlarla daha yakın temas kurmanın özgüvenini yaşadı. Minikler ayrıca köpeklerle yapılan şovu da heyecan içinde izledi.

 

Gün boyunca sevgi gösterilerini esirgemeyen çocuklar, hayvan dostlarını çok mutlu etti. Programda bir de çekiliş yapıldı. Çekiliş sonucu katılım gösteren tüm okullara renkli desenlerle süslenmiş kedi evleri armağan edildi. Destekçilere Plaket Programda konuşan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, hayvanların yaşam haklarını destekleyen bir belediyecilik zihniyeti içinde olduklarını belirterek, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutladı. Onur Hipermarket Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doğan’a ise Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağışladığı kedi evleri için teşekkür eden Başkan Vekili Şatır, Doğan’a Teşekkür Plaketi takdim etti. Ayrıca farklı desteklerde bulunan vatandaşlara da tek tek plaket verildi.