Haydi Kampa Gidelim Baba!

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Baba Çocuk Kampı için başvurular başladı.

BEYLİKDÜZÜ 25.06.2018 13:36:13 0
Haydi Kampa Gidelim Baba!

Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Doğa, Yaşam ve İzci Kampı’nda gerçekleşecek Baba Çocuk Kampı’na başvurmak isteyen baba ve çocukların, 25-29 Haziran tarihleri arasında Beylicium AVM 2.Katta bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuru yapması veya beylikduzu.istanbul adresindeki online kayıt formunu doldurmaları gerekiyor.

 

Ayakları yere sağlam basan genç nesillerin yetişmesi ve ilçede yaşayan ailelerin birlikte vakit geçirebilmesi için çeşitli aktivitelere imza atan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, babalar ve çocukları Baba Çocuk Kampı’nda buluşturacak. 30 Haziran-1Temmuz tarihleri arasında, Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Doğa, Yaşam ve İzci Kampı’nda yapılacak bu çok özel kampta, babalar ve çocuklar hem kamp yaparak doğanın tadını çıkaracak hem de çok eğlenecekler.

 

Babalar ve Çocukları Dopdolu Bir Program Bekliyor


Daha önce Anneler Günü dolayısıyla anneler ve çocuklarını kampta buluşturan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, bu kez de babalar ve çocukları bir araya getirecek. Babalar ve çocuklarının birlikte bolca vakit geçireceği, yeni ve öğretici deneyimler yaşayacağı Baba Çocuk Kampı’nda katılımcıları yoğun, keyifli ve zengin bir program bekliyor. Kampa katılan babalar ve çocuklar, güne yemyeşil kamp alanında, kuş sesleri ile uyanarak başlayacaklar. Doğada yaşam ve kampçılık gibi eğitici etkinliklerin yanı sıra eğlenceli etkinliklerin de yer alacağı kamp programında babalar ve çocuklar, 2 keyifli gün yaşayacaklar. Kampa başvurmak isteyen babalar ve çocuklar, 444 09 39 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.


Anahtar Kelimeler: Haydi Kampa Gidelim Baba!