Hastanın Durumu Stabil Şekilde Devam Ediyor

Medicana Hastanesi`nden yapılan açıklamada, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı`nın eşi Hülya Sancaklı`nın durumunun stabil olduğu, tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği belirtildi.

BEYLİKDÜZÜ 15.01.2017 21:47:00 0
Hastanın Durumu Stabil Şekilde Devam Ediyor
MHP Kocaeli Milletvekili, eski Milli futbolcu Saffet Sancaklı' nın eşinin tedavisi Medicana Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürmekte.
 
Beylikdüzü Medicana Hastane yetkilileri, ikinci kez  kameraların karşısına geçerek bir açıklama daha yaptılar ve hastanın hayati tehlikesinin sürdüğünü söylediler.

Medicana International İstanbul Hastanesi Nöroşirurji Kliniği Başkanı Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir, MHP Milletvekili Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü ancak hayati tehlikesinin bulunduğunu belirterek, "Bugün yaptığımız değerlendirmelerde beyinsel, karaciğer, böbrek, akciğer diğer organların hemodinamisi stabil gözüküyor. Olaydan sonra, müdahale edildikten sonra geriye gitme yok" dedi.

Prof. Dr. Akdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sancaklı'nın dün saat 20.30 sıralarında ateşli silah yaralanmasıyla hastanelerinin acil servisine getirildiğini, yapılan değerlendirmenin ardından hemen ameliyat kararı alındığını belirtti.


Hasta Hülya Sancaklı'nın ameliyatının ardından yoğun bakıma alındığını da aktaran Akdemir, şu bilgileri verdi:

"Hastaneye geldikten sonra hayati tehlikeyi atlatmak için ilgili müdahale kararı alınıyor. Bu akut dönem yaklaşık 72 ila 96 saat arasında değişir. Bu travmanın şiddetine göre değişiyor. Bugün yaptığımız değerlendirmelerde beyinsel, karaciğer, böbrek, akciğer diğer organların hemodinamisi stabil gözüküyor. Olaydan sonra, müdahale edildikten sonra geriye gitme yok. Sağlık Bakanı da aradı ve kendisine gerekli bilgilendirilmeler yapıldı."

HASTANE ZİYARETÇİLERLE DOLUYOR

Bu arada MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın'ın bir dakika bile yalnız bırakmadığı Saffet Sancaklı'nın futbolcu arkadaşları, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ve Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Niyazi İnci, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş,  Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.Taşkın Özer ve Y.Müh.Vehbi Orakçı ile birçok vatandaş ziyaret için hastaneye geldiler.