Hasan Çağlar, Yeniden Büro Memur Sen 8 Nolu Şube Baskanı

Büro Memur-Sen Genel Kurul toplantısı Eminönü Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapıldı.

ARŞİV 12.11.2012 23:32:26 0
Hasan Çağlar, Yeniden Büro Memur Sen 8 Nolu Şube Baskanı

Divan başkanlığını Büro Memur-Sen Teşkilatlanma Genel Sekreteri Murat Sipahi' nin yaptığı Genel Kurul, Eminönü Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapıldı.

 

Genel Kurula Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Büro Memur-Sen İstanbul şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Genel Kurulda bir konuşma yapan Büro Memur Sen Genel Başkan Yusuf Yazgan, yeni kurulan şubelerin sendikanın gücüne güç kattığını, yeni şubelerin açılmasıyla birlikte Büro Memur  Sendikası' nın hızlı bir şekilde büyümeye devam edeceğini belirterek "Sendikamızın Genel yetkili olma sürecinde desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize ve yönetimlerde görev alan tüm kardeşlerimize de teşekkür ediyorum" dedi. İstanbul 8  No'lu Şube Başkanlığına seçilen Hasan Çağlar da yapmış olduğu konuşmasında; Başbakanlık ve Türkiye genelindeki yetkinin kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti; "Yetkiyi elde etmek, sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Bugünden sonra hep birlikte bunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Hep birlikte çalışmaya, üretmeye, sorun çözmeye gayret göstereceğiz inşallah. Çünkü bizim sendikamız, bölünmek yerine bölüşmeyi, dilenmek yerine direnmeyi, dayatma yerine dayanışmayı, düşmanlık yerine kardeşliği, husumet yerine muhabbeti ilke edinmiştir."

 

Memur-Sen'in sendikacılık anlayışında statükoculuğa, yasakçı ve kendi kalıplarında boğulmaya zorlanan insan profiline asla yer olmadığına değinen  Başkan Hasan Çağlar "Biz, merkezinde insan, hedefinde insanlığa hizmetin yer aldığı büyük bir medeniyetin ışığını kendisine rehber edinmiş ve bu doğrultuda sendikacılık yapmaya gayret eden makul ve makbul insanların oluşturduğu bir aileyiz. Evet, ülkesinin gelişmesini, milletinin güçlenmesini isteyen büyük ve güçlü bir aileyiz.Arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde olmalarının, kurumlarımızı daha ilerilere götüreceğini bu süreçte üyelerimizin ve çalışanlarında kazanımları olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı ve katılımcılara teşekkür etti.