"Halkın Huzurunda Daima Hesap Verebileceğiz"

Beylikdüzü Belediyesi Megakent`te tapuları sahiplerine teslim etti.

BEYLİKDÜZÜ 30.11.2015 17:32:52

Göreve geldiği günden bu yana her hususta titizlikle hizmet etmeye gayret ettiklerini vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Megakent'te gerçekleşen tapu teslim töreni ve cafe açılışında önemli mesajlar verdi. Beylikdüzü'nde daima hesap verebilen ve vatandaşa asla yüzünü dönmeyen bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden İmamoğlu, " Beylikdüzü halkının huzurunda bugün nasıl mahçup değilsek 5 yılın sonunda da öyle olacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

 

Beylikdüzü Barış Mahallesi iki mutluluğu bir arada yaşadı. Megakentliler, bürokratik engeller nedeniyle yıllardır kavuşamadığı tapularına Beylikdüzü Belediyesi'nin hızlı girişimleri sonucu kavuştu. Daha önce bir kısmı teslim edilen tapuların kalanları, Beylikdüzü Belediyesi'nin Nigar Şahin Parkı'na kazandırdığı Barış Cafe açılışında vatandaşlara teslim edildi.

 

İmamoğlu: Biz varsak çözüm var dedik ve çözdük

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren yaşanan tapu sorununu masaya yatırdı. İlçe içerisinde bulunan birçok konut sahibi, bürokratik engellerin ortadan kaldırılmasıyla hızlıca tapusuna kavuştu. Yüzlerce kişinin tapu sahibi olduğu Barış Mahallesi’nde bulunan Megakentliler, geçen yıl bir kısmına kavuştuğu tapularının kalanlarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun elinden aldı. İmamoğlu tapuları, aynı zamanda Barış Mahallesi Nigar Şahin Parkı’nda açılışı yapılan Barış Cafe’de dağıttı.

Beylikdüzü'nde yerel seçimlerde vatandaşın sorununa çözüm olmak için göreve talip olduklarını hatırlatan Başkan İmamoğlu, " Dedik ki biz varsak çözüm var. Evet, talimatımız budur. Beylikdüzü'nde vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Tapularınız hayırlı olsun. Sizlere huzur getirmesini diliyorum" diye konuştu.

 

Barış Cafe Buluşma Noktası Olacak

Yaz aylarında revizesi yapılarak daha sağlıklı bir kullanıma kavuşan Barış Mahallesi Nigar Şahin Parkı da cafesine kavuştu. Beylikdüzü Belediyesi iştiraklerinden BEYAŞ işletmesine verilen sosyal tesislerin bir ayağı olan Barış Cafe, bölgede bulunan vatandaşların buluşma noktaı olacak şekilde tasarlandı. İmamoğlu, tapu dağıtımını gerçekleştirdiği cafenin açılışında, “İlçemizde sosyal aktivitelerin yoğun şekilde yaşanması adına buluşma noktalarını arttırıyoruz. Beylikdüzü halkının kendilerine ait hissedecekleri, uygun ve kaliteli ortamlar oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.