HAFIZALAR ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞACAK

En iyi hafızaların sahipleri, beyin sporcuları Beylikdüzü'nde yarışacak. Dört yılda bir gerçekleşen Memoriad Dünya Hafıza ve Zihinsel Matematik Olimpiyatları'nın Dünya Rekoru Denemeleri bu kez Beylikdüzü'nde yapılacak

BEYLİKDÜZÜ 26.11.2015 13:35:32 0
HAFIZALAR ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞACAK

Beylikdüzü Belediyesi ve Mega Hafıza Koleji’nin ortaklaşa gerçekleştireceği etkinlik 28-29 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. 148 ülkenin tanıdığı ve katıldığı, Dünya, Avrupa ve Türkiye  rekortmenlikleri bulunan beyin sporcularının da olacağı yarışmada, en  iyi  rekor  derecelerine  toplam  3.000 $  ödül  verilecek. Beyinlerin yarışacağı bu etkinlik sonunda şampiyon olan sporcular, 2016  Las  Vegas  Dünya  Memoriad Hafıza ve Zihinsel Matematik Olimpiyatlarında  ülkemizi  temsil  edecekler. Ayrıca etkinliği ardından yapılacak  Gala ‘da    ödül  töreni  ve  şov  gösterileri  yer  alacak. 

En iyi hafızaların sahipleri, beyin sporcuları Beylikdüzü’nde yarışacak. Dört yılda bir gerçekleşen Memoriad Dünya Hafıza ve Zihinsel  Matematik  Olimpiyatları’nın Dünya Rekoru Denemeleri bu kez Beylikdüzü’nde yapılacak. Beylikdüzü Belediyesi ve Mega Hafıza Koleji’nin ortaklaşa gerçekleştireceği etkinlik 28-29 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. 148 ülkenin tanıdığı ve katıldığı, Dünya, Avrupa ve Türkiye  rekortmenlikleri bulunan beyin sporcularının da olacağı yarışmada, en  iyi  rekor  derecelerine  toplam  3.000 $  ödül  verilecek. Beyinlerin yarışacağı bu etkinlik sonunda şampiyon olan sporcular, 2016  Las  Vegas  Dünya  Memoriad Hafıza ve Zihinsel Matematik Olimpiyatlarında  ülkemizi  temsil  edecekler. Ayrıca etkinliği ardından yapılacak  Gala ‘da    ödül  töreni  ve  şov  gösterileri  yer  alacak.