GS Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Beylikdüzü İle Karşılaşıyor

Beylikdüzü Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü?nde önemli bir organizasyona imza atıyor

BEYLİKDÜZÜ 1.12.2017 17:27:00 0
GS Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Beylikdüzü İle Karşılaşıyor

Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol Takımı, Dünya Engelliler Günü’nde gösteri maçında karşı karşıya geliyor. 3 Aralık’ta, Beylikdüzü Tuncay Soyak Spor Salonu’nda gerçekleşecek organizasyona, 600’e yakın engelli birey ve ailesi de izleyici olarak katılım gösterecek.

 

Engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmeyi, sağlık ve spor açısından ihtiyaçlarını karşılamayı görev edinen Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan engelli bireyleri bir araya getiriyor. Etkinlik kapsamında Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol takımı Beylikdüzü Tuncay Soyak Spor Salonu’nda gösteri maçında karşı karşıya gelecek.

 

Dünya nüfusunun yüzde 15’ini oluşturan engelli vatandaşların her yıl çeşitli organizasyonlarla bir araya geldiği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Beylikdüzü’nde gerçekleşecek etkinlikler kapsamında ilçede yaşayan ve dans eğitimi alan engelli bireyler de gösteri gerçekleştirecek. 600’e yakın engelli birey ve ailesi de izleyici olarak katılım göstereceği programda kurulacak olan sirk ile de çocuklar keyifli vakit geçirecek.  

 

Tarih: 3 Aralık Pazar 2017

Yer: Tuncay Soyak Spor Salonu

Saat: 12.30 - 15:00

Adres: Yakuplu Mahallesi, 95. Sokak, 34524 Beylikdüzü/İstanbul