Gökhan Yağmur`a Başkan`dan tam destek

Büyükçekmece belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en iyi seslerinden olarak nitelendirdiği Gökhan Yağmur'a katıldığı ses yarışmasın da tam destek veriyor.

BÜYÜKÇEKMECE 16.12.2015 08:04:45 0
Gökhan Yağmur`a Başkan`dan tam destek

Yıllardan beri Büyükçekmece'de düğünlerde, gece kulüplerinde sahne alan ve sesiyle dinleyicisini mest eden Gökhan Yağmur. Büyükçekmece Belediyenin düzenlediği etkinliklerin de vazgeçilmezi.

O Ses Türkiye`de hayran bıraktı

O Ses Türkiye Ses Yarışması`nda ortaya koyduğu performansla hem jüriyi, hem de Türkiye'yi kendisine hayran bırakan yetenekli şarkıcı Gökhan Yağmur`un Zor bela” isimli şarkısı da dillerden dile dolanmaya başladı. O Ses Türkiye yarışmasının 14 Aralık gecesinin en çok ilgi gören yarışmacısı olan Gökhan Yağmur`un en büyük destekçisi ise, Büyükçekmece halkı ve Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün. ''Sesine ve kendisine güveniyorum'' Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Gökhan Yağmur ile gurur duyduklarını ifade ederek; Gökhan, yeteneği ve sesiyle yarışmanın en güçlü adaylarından birisi. Eğer Gökhan, kendisini bu yönde geliştirdiği taktirde Türkiye'de iyi bir assolist kazanacaktır. Gökhan`ı uzun zamandır tanıyorum ve kendisine inanıyorum. Yarışmada da tam destek vereceğiz, desteğimiz bugüne kadar sürdü bugünden sonrada sürecektir. Onun sesine güveniyoruz” açıklamasını yaptı. Başkan Akgün, ayrıca program günü 80 bin kişiye mesaj atarak Büyükçekmece halkının Yağmur`a TV8 ekranlarında destek vermesini sağladıklarını da sözlerine ekledi.