Gazetecilerden Yeni Emniyet Müdürü Ercan Özmen`e Ziyaret

TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün ve beraberindeki gazeteciler, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen`i ziyaret etti.

BEYLİKDÜZÜ 7.11.2018 22:11:00 0
Gazetecilerden Yeni Emniyet Müdürü Ercan Özmen`e Ziyaret
TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün ve beraberindeki gazeteciler, yaklaşık bir ay önce Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ercan Özmen`i makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Kendisine hayırlı olsun temennisinde bulunan TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün ve beraberindeki gazetecilere ziyaretten dolayı teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen, "Beylikdüzü ilçe Emniyet Teşkilatı olarak Yerel Basın mensupları ile birlikte çalışmanın faydalı olacağını düşünüyor ve vatandaşlarla iletişimimizin kuvvetli olabilmesi için siz yerel basından destek bekliyoruz. " dedi.

Polis Teşkilatı olarak her vatandaşın sıkıntı ve derdini giderebilmek için büyük gayret gösterdiklerini de söyleyen Özmen, konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi;
"Polis Teşkilatımız Türkiye genelinde çok iyi durumda. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapmak için yoğun bir şekilde çalışmaktalar. Ancak bazı medya kuruluşları teşkilatımızın aleyhinde haber üretmekte, bu da vatandaş-polis arasındaki diyaloğun yıpranmasına yol açmakta. Vatandaşlarla iletişimimiz kuvvetli olmalı, işte bu noktada, siz yerel basından destek bekliyoruz. "
 
Polis Teşkilatı olarak büyük bir aile olduklarını defalarca dile getirdiğini söyleyen Ercan Özmen,
" Biz herşeyden önce büyük bir aileyiz. Bütün gün beraber çalışıyoruz. Yeri geliyor polis arkadaşlarımız ailesini, çocuklarını özlüyor, bazıları çok az görüyor. Ama yine de arkadaşlarımız bu durumdan şikayetçi olmadan vatandaşın huzuru için özverili bir şekilde görevlerini yapmaya devam ediyorlar. Vatandaş ve polis arasında her zaman karşılıklı anlayış olmalıdır. Artık ilçenin her noktasında görevli arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız özellikle üst geçitlerde ve belli bölgelerde uygulama yapmakta. Kimlik kontrolü yapan görevli arkadaşlarımız vatandaşımıza gayet kibar bir şekilde yaklaşım göstermesine rağmen bazı vatandaşlar sert davranmakta. Ancak biz bu ülkenin vatandaşının huzuru ve güvenliği için görevde olduğumuzdan her zaman sabırlı olmaya özen gösteriyoruz. Ahlakın temel prensibi vardır. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi karşınızdakine yapmamanız gerek. Karanlığa kızıp küfretmek kolay, önemli olan mum yakmak. Biz her zaman adil ve adaletli olmaya çalışıyoruz. Adaletli olursanız çözemeyeceğiniz hiç bir sorun kalmaz ve her şeyi çözersiniz. Kurallar ve kurallara riayet etmek gerek, bu çok önemli." dedi.
 
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün de " Yerel basın olarak her zaman Türk Polisinin yanındayız ve çalışmalarınızı takip ediyor, destekliyoruz. Yerel basın mensuplarının doğru haber yapabilme özgürlüğü tanınması ve yerel basına doğru haber yapabilme adına sosyal kolaylıklar sağlanmasını istiyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyor ve yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Karşılıklı fikir alış verişi ve hoş sohbet içerisinde geçen ziyaret, gazetecilerin İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.