Gazetecilerden Çatalca Kaymakamına Ziyaret

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün, bir grup gazeteci ile birlikte Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel` i ziyaret etti

4.10.2018 08:06:52 0
Gazetecilerden  Çatalca Kaymakamına Ziyaret

Oldukça hoş sohbet içinde geçen ziyarette Kaymakam İnci Sezer Becel  ziyaret için gazetecilere teşekkür etti ve Çatalca ilçesinin gelişmesi konusunda yapılması gerekenleri özetledi.

 

2015 yılında İzmir Çeşme  Kaymakamı iken Çatalca Kaymakamlık görevine getirildiğini ve o tarihten bu yana Çatalca 'da göreve devam ettiğini ifade eden Kaymakam Becel, “ Biz devletçi bir gelenek ile yetiştirildiğimiz için vatanın her karış toprağı bizim için çok değerli. Gittiğimiz her yeri de sanki ezelden beridir orada yaşıyormuşuz gibi benimsedik. Bu nedenle de nerde çalışırsak çalışalım her yer memleketimiz gibi oldu." dedi.

 

"İmar yasakları olmasaydı Çatalca'nın diğer ilçelerden hiç bir farkı kalmazdı" diyen Kaymakam Becel bu konuda şunları söyledi ;" Nüfus yapımızın özelliğinden kaynaklı çok fazla göç alan bir bölge değiliz ve bunu da sağlayan asıl şey imar yasakları. İmar yasakları olmasaydı buranın Esenyurt’tan, Beylikdüzü’nden bir farkı kalmazdı. Sahip olduğumuz turizm varlığını, doğal sporları ve ormanlarımızı kullanılabilir ve kaliteli noktalara çekmemiz gerekiyor.”