Gazeteciler "Polisin Yanındayız" dedi

Türkiye Yerel Basın Birliği üyeleri Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü' nü ziyaret ederek başsağlığı diledi.

BEYLİKDÜZÜ 13.12.2016 21:21:00 0
Gazeteciler

Bir grup Türkiye Yerel Basın Birliği üyesi İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memurları için Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Niyazi İnci’yi ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

 

Türkiye Yerel Basın Birliği üyeleri, yaşanan terör olaylarından duydukları üzüntüyü dile getirdi ve Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ailesi başta olmak üzere tüm Türkiye’ ye baş sağlığı diledi.

 

“Daha çok zor günleri atlattık”

Ülkemizde yaşanan terör eylemleri ile ilgili olarak düşüncelerini paylaşan Niyazi İnci, “Ülkemizde yaşanan onca terör olaylarına rağmen halkımızın birbirine daha çok bağlanması Avrupalı devletlerin zoruna gidiyor. Bizim yerli sanayimiz geliştikçe, bir şeyler ürettikçe, onlar da bunun farkına vardıkça bizi bu tür terör eylemleri ile yıkmaya çalışıyorlar. Ancak bunların da beli kırılacak, bu böyle devam etmez. Zor günlerden geçiyoruz ama biz bunların daha çok zorunu atlattık. Bugünlerin de üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.

 

“Bu yapılanlar bizi hiçbir şekilde yıldıramaz!”

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ise yaşanan terör eylemlerinin, İslama karşı olduğunu ve dünya üzerinde İslam dininin tek sancaktarı Türkiye olduğu için bu tür oyunların düzenlendiğini açıkladı. Karayün açıklamasının devamında “Türk milleti bin yıllık bir geçmişe sahip bir millettir. Yapılanlar bizi hiçbir şekilde yıldıramaz. Bizim milletimiz o kadar büyüktür ki, bu tür badireleri mutlaka atlatır. Zaten bu Türkiye’de teröristlerin ve ya örgütlerin işi değil. Dünya üzerindeki Yahudi lobilerinin, İslam üzerindeki hareketlerinden bir tanesidir. Bunlar ne yaparlarsa yapsınlar Türk polisinin ve büyük Türk halkının iman gücünü kıramayacaklar. Türk milletinin gerektiğinde cepheye koşabileceğini bilsinler biz tanklara tüfeklere meydan okuyan güçlü bir milletiz” dedi.

TYBB Haber Merkezi