Futbol Turnuvasında Dostluk Kazandı

Büro Memur-Sen İstanbul 8 Nolu Şube'nin düzenlediği futbol turnuvasını Bakırköy Adliyesi kazandı. Büro Memur-Sen futbol turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini ve kupalarını Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nihat Tunç ve Sezayi Soysal`ın eli

SPOR 8.02.2016 15:25:21 0
Futbol Turnuvasında Dostluk Kazandı

Büro Memur-Sen İstanbul 8 Nolu Şube’nin olarak organize ettiği ‘Kurumlar arası Futbol Turnuvası sona erdi. İnönü Endüstri Meslek Lisesi`nin bahçesinde bulunan halı saha tesislerinde yaklaşık iki aydır devam eden turnuvaya Başbakanlık Osmanlı Arşivi, İstanbul İl Nüfus Müdürlüğü, İstanbul Valiliği Destek, İstanbul Valiliği Koruma, İstanbul İl Göç İdaresi, İstanbul Sosyal Güvenlik Kurumu, İstanbul Çağlayan Adliyesi, Bakırköy Adliyesi ve Hasdal Jandarma Futbol takımları katıldı.

Turnuvanın finalinde İstanbul Çağlayan Adliyesi ile Bakırköy Adliyesi futbol takımları karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasına Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Nihat Tunç ve Sezayi Soysal`ın yanı sıra Genç Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Büro Memur-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Kadir Turalı, 2 Nolu Şube Başkanı Mansur Çiftçibaşı, 3 Nolu Şube Başkanı Önder Koç, 6 Nolu Şube Başkanı Elvan Günay, 7 Nolu Şube Başkanı Murat Cantürk ve 7 Nolu Şube Başkan vekili Murat Kurt katıldı.

Büyük bir mücadele ve dostluk içerisinde geçen final karşılaşma sonucunda İstanbul Çağlayan Adliyesi`ni 7-1`lik sonuçla mağlup eden Bakırköy Adliyesi Futbol Takımı şampiyon oldu. Bakırköy Adliyesi Futbol Takımı kupasını Genel Başkan Yardımcıları Nihat Tunç ve Sezayi Soysal’ın elinden aldı. Futbolculara madalyalarını Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte İstanbul Genç Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Yılmaz, 8 Nolu Şube Başkanı Hasan Çağlar, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Çakır ve Erol Demir, İstanbul Şube Başkanları Kadir Turalı, Mansur Çiftçibaşı, Önder Koç, Elvan Günüy ve 7 No`lu Şube Başkan Vekili Murat Kurt verdi.

Kupa töreninin ardından emekliye ayrılan Büro Memur-Sen İstanbul 8 No`lu Yönetim Kurulu Üyesi Erol Demir`e sürpriz plaket töreni yapıldı. Şubenin kuruluşundan itibaren fedakarca çalışan Erol Demir`e plaketini yine Genel Başkan Yardımcıları verdi.
 

Kupa töreninde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Nihat Tunç, bu tür organizasyonların kamu görevlileri arasında birlik ve beraberliği sağladığını söyledi. Nihat Tunç, “Yoğun iş temposunda çalışan kamu görevlilerimizi iş hayatından biraz da olsa uzaklaştırmak için yapılan bu organizasyon çok önemli. Turnuvanın kazanını dostluktur. Bundan sonrada bu tür organizasyonları genel merkez olarak desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Sezayi Soysal ise, “Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan, bu organizasyonda emeği geçenlerin tamamına ve yaptıkları dostane mücadelede ter akıtan arkadaşlarımıza Hasan Çağlar başkanımızın nezdinde teşekkür ederim. Herkesin emeğine ve yüreğinize sağlık” diye konuştu.

8 Nolu Şube Başkanı Çağlar da turnuvayı geleneksel hale getireceklerini söyledi. Çağlar, “Turnuvaya iştirak eden takımlara şube yönetimi olarak teşekkür ederiz. Ayrıca davetimize icabet eden Genel Başkan Yardımcılarımıza, Genç Memur-Sen başkanımıza, şube başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz ve daha profesyonelce yapmayı planladığımız gelecek yıl ki turnuvamızın hazırlıklarına da şimdiden başladık” şeklinde konuştu.

 

KAYNAK  : http://buromemursen.org.tr