FEN İŞLERİ EĞİTİMLERLE YOLA DEVAM EDİYOR

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bilgilerini pekiştirmek için uzmanlardan eğitim alıyor

BEYLİKDÜZÜ 15.03.2016 13:57:43 0
FEN İŞLERİ EĞİTİMLERLE YOLA DEVAM EDİYOR

İlçe genelindeki çalışmalarını titizlikle yürüten ve kısa sürede bitirerek vatandaşın kullanımına sunan ekipler asfalt kaplama, asfalt yama ve baca yükseltmeyle ilgili bir dizi eğitimden geçti. İSFALT A.Ş Uygulama  Müdürü Fethi Turgut ve Teknik şef Dursun Çetin tarafından teknik  personele verilen hizmet içi eğitimde bilgiler pekiştirildi, fikir alışverişleri yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye daha da iyi hizmet verebilmek için eğitim aldı. Eğitimde asfalt kaplama, asfalt yama ve baca yükseltmeyle ilgili bilgiler pekiştirildi, yeni tekniklerle ilgili fikir alışverişleri yapıldı. Yeni yapılacak yollara asfalt öncesi hazırlıkların yapılması, yeni asfaltın teknik şartnamesine uygun serilmesi ve sıkıştırılması, çalışma yerinde alınması gereken güvenlik önlemlerinin hazırlanması konuları tartışılarak ekipler bilgilendirildi. Çalışma yerine vatandaşı bilgilendirecek kurumsal kimliği yansıtan tabelanın konulması ve doğru yönlendirmelerin olması gerektiği de görüşüldü.

Sürüş Konforu İçin Yollardaki Baca Kapaklarına Çözümler Görüşüldü

Düşük ya da yol kotundan yukarıda kalan baca kapakları yollardaki araçlar için büyük problem oluşturuyor. Bu sorunun ortaya çıkmadan daha konforlu bir sürüş için baca yükseltme işlemlerinde yapılması gerekenler aktarıldı. Etrafı asfaltlanan baca ızgaralarının oluşacak sorunlar için izolasyon yapılması gerektiği, geliştirilmiş baca ızgara kapakları tanıtıldı.