Erving Walker Yeniden Demir İnşaat Büyükçekmece' de

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Demir İnşaat Büyükçekmece yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için transfer atağını sürdürüyor!

BÜYÜKÇEKMECE 28.06.2017 09:10:00 0
Erving Walker Yeniden Demir İnşaat Büyükçekmece

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Demir İnşaat Büyükçekmece yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için transfer atağını sürdürüyor.

 

Kadro kurma çalışmaları sürüyor

 

Geçtiğimiz sezon Strasbourg takımında guard pozisyonunda oynayan Erving Walker, 2017-2018 sezonunda Demir İnşaat Büyükçekmece formasını terletiyor olacak. Basketbol Süper Ligi’nde 3. Sezonunu geçirecek olan Demir İnşaat Büyükçekmece  kadro kurmanın hazırlıklarını sürdürüyor.  Bu doğrultuda 2015-2016 sezonunda Demir İnşaat Büyükçekmece formasını giyen Erving Walker yeniden Demir İnşaat Büyükçekmece formasını giyiyor olacak.

 

Rakip savunmaların kabusu

 

2015-2016 sezonuda Demir İnşaat Büyükçekmece’nin sergilediği başarılı performansta büyük katkısı bulunan Amerikalı oyun kurucu, 30 maçta ortalama 32 dakika forma giyerken ortalama 15 sayı ve 4.2 asist ortalaması ile takımımıza katkı sağlamıştı. Geçen sezon ise Strasbour takımı ile FİBA Şampiyonlar Ligi’nde 16 maça çıkan oyuncu ortalama 25 dakika süre bulurken 12,9 sayı ortalaması elde etmeyi başardı. Strasbour ile Fransa Basketbol Ligi’nde ise 46 maçta forma giyen başarılı oyuncu ortalama 22,2 dakika forma şansı bulurken, 9,6 sayı ortalaması elde etmeyi başardı.

 

Başkan Akgün: Hoşgeldin

 

Özellikle hızı ile tempoyu belirleyebilen ve hızlı içeri kat etmesi ile rakip savunmaları zor durumda bırakan Amerikalı oyun kurucu gelecek sezon Demir İnşaat Büyükçekmece formasını giyecek. Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demirinşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, Erving Walker ile takımın gücüne güç kattıklarını ifade ederek; “Oyuncumuza yeniden Büyük Büyükçekmece Ailesine hoşgeldin diyoruz” dedi.