Erol Öztürk Vatan Partisi Yeni Başkanı

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 11. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

BEYLİKDÜZÜ 22.12.2019 23:35:12 0
Erol Öztürk Vatan Partisi Yeni Başkanı
Beylikdüzü AVM Erol Günaydın Kongre Salonu' nda gerçekleşen Vatan Partisi Amiral Soner Polat 11. Genel Kurultayında gazeteci Erol Öztürk Vatan Partisi'nin Beylikdüzü yeni İlçe Başkanı seçildi.
Divan Başkanlığını İstanbul eski İl Başkanı Erkan Önsel'in yaptığı kurultayda Vatan Partisi Beylikdüzü yeni Başkanı seçilen Erol Öztürk bir teşekkür konuşması yaptı.
 
Altı yıl önce o zamanki adıyla İşçi Partisi döneminden bu yana Vatan Partisi ile aralarında bir bağ oluştuğunu bu bağın İlçe Başkanı Barbaros Bahçelioğlu döneminde kardeşliğe dönüştüğünü dile getiren Öztürk şunları söyledi;
"Bana Vatan Partisine üye olmam konusunda teklif geldi çok mutlu oldum yapılan teklifi memnuniyetle kabul ettim. Sonra İlçe Başkanı olmam konusunda teklif geldi bu beni daha çok mutlu etti onur duydum. Koltuk için değil hizmet için görev alıyorum. Çünkü ben yıllardır Hasan Basri Akın ağabeyim ile birlikte Beylikdüzü için mücadele eden birisiyim. Bizim mücadelemizin farkına varan ve bizi takdir eden tek parti olan Vatan Partisi yetkililerine çok teşekkür ederim" 
 
Kongre sonucunda Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan Erol Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Çavuldak, Ercan Eren, F.Kader Kargı ve U.Cankut Aydoğdu . 

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı seçilen gazeteci Erol Öztürk' e sonsuz başarılar dileriz.