Engelliler Büyükçekmece`de Gönüllerince Eğlendi

ARŞİV 18.06.2013 12:00:00 0
Engelliler Büyükçekmece`de Gönüllerince Eğlendi

SANATÇILAR VE CLUB ÇAKRA'YA TEŞEKKÜRLER

 

Büyükçekmece'nin gözde mekanlarından CLUB ÇAKRA 'nın sponsorluğunda gerçekleşen programın sunucusu Gececi Kaan, kendilerine mekanın kapılarını açan CLUB ÇAKRA' nın genç ve sevilen sahibi Kadir Çebi'ye ve sahne alan tüm sanatçılara teşekkür ve övgüler yağdırdı "onların da birer hayırsever olmaları bizleri oldukça mutlu etti" dedi.

Program öncesi görüştüğümüz Gececi Kaan, küçük yaşta boyun damarlarındaki tıkanıklık sonucu sağ kolunda yaşadığı felçten dolayı sıkıntılı günler geçirdiğini, ancak her şeye rağmen hayatı yine de çok sevdiğini belirtti.Şimdiye kadar yapmış olduğu organizasyonlarda hayırsever sanatçıları biraraya getiren ve engelli dostları tarafından çok sevilen Kaan, engelli dostları için düzenlemiş olduğu yeni bir organizasyonu gerçekleştirmek üzere önümüzdeki günlerde Diyarbakır`a gidecek.

 

"ENGELLİLERİN SIRTINDAN PARA KAZANANLARI KINIYORUM"

Kaan bu tür organizasyonları para amaçlı yapmadığını; engelli organizasyonlar yapıp onların sırtından avanta sağlayanları kınadığını ve her zaman kınayacağını ifade etti ve şunları söyledi: "Buraya gelen ve bizi yalnız bırakmayan tüm sanatçı dostlarıma teşekkür ederim. Benim bu etkinlikleri ücretsiz olarak yapmam birilerini rahatsız ediyor ve sürekli şikayet ediyorlar, bu da beni çok üzüyor" Bu tür organizasyonlara her zaman katılan Zeynep Türkeş  "Engelli kardeşlerimizin yanında bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum.Biliyorsunuz ülkemiz kötü günler yaşıyor. İnanıyorum ki güzel günler gelecek" dedi. Şafak Sönmez de bu organizasyonda bulunmanın kendisi için bir görev olduğunu ve bundan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Sanatçı Şafak Sönmez "Biriciğim" ve "Ağlama " adlı eserleri söylerken engelli kardeşimiz Evren ve salonda bulunanlar da kendisine eşlik etti.

İŞTE ÖRNEK SANATÇILAR :

Zeynep Türkeş, Şafak Sönmez, Murat Ateş,Murat Ayna, İlhami Yıldırım, Gökhan Yahya Doray, Mehmet Akkaya, Orhan Toprak Kemal Turgut,Mehmet Emin Çetin

"HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ"

 

Sahne alan sanatçılar da program esnasında "her sağlam vücuda sahip olan bizlerin bir engelli adayı olduğumuzu unutmayalım" mesajı verdiler.

 

BAŞKAN AZİZ YENİAY ve MUSTAFA DEMİR'DEN  ÇİÇEK

 

İşlerinin yoğunluğu sebebiyle programa katılamayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da birer çiçek yolladı.

 

Haber ve Fotoğraflar : www.beyhaber.com