Engelli izciler şehit Binbaşının yakınlarını duygulandırdı

Engelli İzci Kulübü, geçtiğimiz gün Lice?de şehit olan Binbaşı Ümit Çelik?in kabrini ziyaret ederek, kendi yazdıkları ?Güzel uyu, sen ölmedin? dövizlerini mezarının üzerine bırakarak, dualar ettiler.

BÜYÜKÇEKMECE 5.08.2017 00:48:00 0
Engelli izciler şehit Binbaşının yakınlarını duygulandırdı

Engelli İzci Kulübü, geçtiğimiz gün Lice’de şehit olan Binbaşı Ümit Çelik’in kabrini ziyaret ederek, kendi yazdıkları “Güzel uyu, sen ölmedin” dövizlerini mezarının üzerine bırakarak, dualar ettiler.

 

“Güzel uyu, sen ölmedin”

Geçtiğimiz günlerde Ümit Çelik’in şehit olduğu haberini televizyonlarda izleyen ve bu duruma çok üzülen Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyeleri, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e şehit binbaşının mezarını ziyaret etmek istediklerini söylediler. Engelli izcilerin taleplerinin kendisini son derece duygulandırdığını belirten Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Rıdvan Orhan ve Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü Lideri Bedriye Yılmaz nezaretindeki engelli izcileri Ümit Çelik’in Büyükçekmece Yeni Mezarlık’taki kabrine gönderdi.

Şehit Çelik’in kabrini çiçeklerle süsleyen ve dualar eden engelli izciler, “Güzel uyu, sen ölmedin”, “Seni çok seviyoruz” yazdıkları dövizleri şehidimizin mezarı üzerine bıraktılar.

 

Şehit yakınlarını duygulandıran manzara

Mezarlığa gelen şehit yakınları ise, gördükleri manzara karşısında oldukça duygulandıklarını belirterek; duyarlı davranışından ötürü engelli izci kulübüne ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ettiler. Ziyaretin sonunda şehit yakınları, Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.