Engelli Çocuklarımızın Hayali Gerçekleşecek

BÜYÜKÇEKMECE 12.04.2018 09:58:58 0
Engelli Çocuklarımızın Hayali Gerçekleşecek

Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Büyükçekmece Gençlik Platformu üyeleri, engelli çocukların hayallerini gerçekleştirmek adına örnek bir projeye imza attı.

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün engelli vatandaşların sosyal yaşama daha fazla adapte olabilmelerini sağlayan önemli projelerinden biri olan “Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi” sivil toplum kuruluşları tarafından da büyük destek görüyor.

Piknikte ağırlayacaklar

Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Büyükçekmece Gençlik Platformu üyeleri, engelli öğrencilerle sohbet ederek bir anket düzenledi. Ankette, engelli öğrencilerin en büyük hayalleri soruldu. Gençlik Platformu üyeleri, engelli öğrencilerin gerçekleşmesini istedikleri hayallerini hayata geçirmek için başlattığı proje kapsamında önümüzdeki günlerde engelli öğrencileri piknikte ağırlayacak.  Platform üyeleri bir yandan da engelli çocukların hayallerini gerçekleştirmek için adına girişimlerini başlattı.