EMRE KINAY`DAN TEK PERDELİK OYUN...

Kültür ve sanatın nabzını tutan Beylikdüzü Belediyesi, ilçe sakinlerine tiyatrolu akşamlar yaşatmaya devam ediyor.

KÜLTÜR-SANAT 2.12.2015 13:22:36 0
EMRE KINAY`DAN TEK PERDELİK OYUN...

En son, Duru Tiyatro’nun sahneye koyduğu “Nihayet Bitti” adlı oyunda Emre Kınay, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir oyunculuk performansı gösterdi. Tek perdelik oyun, izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Beylikdüzü Belediyesi, birbirinden değerli tiyatro oyunlarını ilçeye getiriyor. Kültür-Sanat Programları kapsamında tiyatro, söyleşi, konser ve seminer gibi etkinliklerle vatandaşları ağırlayan Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi’nin her ay dopdolu bir içeriği var. Kasım ayının son haftasında ise BKM’de Peter Turrini’nin yazdığı, yönetmenliğini Başak Akan ve Emre Kınay’ın yaptığı “Nihayet Bitti” adlı tiyatro oyunu sahneye konuldu.

Yoğun bir seyirci ilgisi ile karşılaşan tek perdelik oyunda Emre Kınay oyunculuk yeteneğini konuştururken sahne dekorasyonundaki karanlık ışıklandırma ise ayrıca dikkat çekti. Hayatın farklı sosyal tabakalarından, koşullarından ve ruh hallerinden olan insanların değişik hikayelerinin anlatıldığı “Nihayet Bitti” adlı tiyatro oyununda kişinin kendisini sorgulaması da sağlandı. Çeşitli duygu hallerinin yarattığı kafa karışıklığına zıt duyguların çekiciliği ile vurgu yapan oyun, biraz melankolik yapısıyla izleyicileri etkiledi. Oyunun sonunda büyük alkış alan Emre Kınay’ı tebrik eden Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Erhan Bayladı sanatçıya çiçek takdim etti.