Ekrem İmamoğlu Emin Adımlarla Geliyor

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için aday olan Ekrem İmamoğlu"Beylikdüzü`nde iktidar olacağız" dedi

TÜM HABERLER 2.12.2012 18:17:00 0
Ekrem İmamoğlu Emin Adımlarla Geliyor

Kaya Ramada Otel'de yapılan toplantının sunuculuğunu Korhan Abay'ın yaptığı etkinliğe; Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, İstanbul 3.Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi, İş adamları, STK Örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunucu Abay'ın, Ekrem İmamoğlu'nu konuşma yapmak üzere takdim ederken "Beylikdüzü'nün Belediye Başkan adayı, adam gibi adam " şeklinde övgü dolu sözleri davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

 

Bu arada Abay'ın "İmamoğlu hakkında söylediklerim tamamen benim şahsi düşüncemdir" şeklindeki sözleri dikkatlerden kaçmadı.

İlçe Başkanı İmamoğlu yapmış olduğu konuşmasında CHP'nin insan odaklı,hizmet odaklı yerel yönetim anlayışıyla kimseyi ayırmadan Beylidüzü'nün hak ettiği konumda olacağını söyleyerek "Beylikdüzü bizi, biz de Beylikdüzü'nü hak ettik" dedi. İmamoğlu konuşmasına şöyle devam etti. "Çalmadık kapı,sıkmadık el bırakmadan, sokak sokak çalışacağız, yerel yönetimde iktidar olacağız.Çözümlerimizle, projelerimizle,yol haritamızla hesap verebilen denetlenebilir bir yerel anlayışla iktidara talibiz"

Başkan Yardımcısı Nihat Matkap da yapmış olduğu konuşmada, AK Parti'yi eleştirerek turizm ve ihracat alanında beklenen seviyeye gelinemediğini söyledi. Matkap, bir dahaki gelişinde Beylikdüzü ilçesinde CHP'yi görmek istediğini sözlerine ekledi.

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi de yapmış olduğu konuşmasında Beylikdüzü'nde işçilerin maaşlarını alamadıklarını onlara destek olunması çağrısında bulundu. 

www.BEYHABER.com