Ekinci "Çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacağız"

İlçe protokolü ve teşkilat ziyaretlerinde bulunan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, insan merkezli gönül belediyeciliği yapacaklarını söyledi.

10.01.2019 16:27:00 0
Ekinci

AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Esenyurt Belediye Başkan adayı olan Azmi Ekinci, seçim çalışmalarına başladı.

 

Azmi Ekinci, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik’le birlikte Esenyurt Kaymakamı Dr.Vural Karagül, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Dr.Hakan Becel’i makamlarında ziyaret etti.

 

Ekinci ve Çelik daha sonra Bağlarçeşme, Şehitler ve Yenikent mahalle teşkilatlarında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Seçim hazırlıkları konusunda teşkilat üyeleri ile istişarelerde bulunan Azmi Ekinci burada yaptığı konuşmada, “Sizlerin heyecanı bizi mutlu etti. Ben, teşkilatlardan gelen bir kardeşiniz olarak, teşkilatın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Siz, Cumhurbaşkanımızın mahallenizdeki, sokağınızdaki, evinizdeki temsilcilerisiniz. Siz 13 seçim boyunca Türkiye’de AK İktidarı ‘Durmak Yok Yola Devam’ sloganıyla devam ettiren yolun temsilcileriniz. Bundan sonra eksik kalanları tamamlayacağız ve insan merkezli gönül belediyeciliği yapacağız. Cumhurbaşkanımız nasıl ki ömrünün 45 yılını insana hizmetle geçirmişse, biz de onun yolunda durmayıp yola devam edeceğiz. Bundan sonra çalınmadık kapı, girmedik ev bırakmayacağız. AK Parti olarak 31 Mart’ta tekrar tarih yazacağız” dedi.

 

Esenyurt’un son yıllarda kat ettiği büyüme ile İstanbul’un en büyük ilçesi haline geldiğine dikkati çeken Belediye Başkan adayı Ekinci, “Esenyurt’un on yıl içinde üç kat büyümesine bağlı olarak oluşan ihtiyaçlarını biliyoruz. Bilgi ve tecrübelerimizle rahatlıkla bunların üstesinden geleceğimiz gibi, milletvekilliği yapmış olmanın avantajlarını da Esenyurt’umuz için kullanacağız. Esenyurt ilçemiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve devlet kaynaklarından AK Parti iktidarı avantajıyla bundan sonra çok daha fazla faydalanacaktır. Her şeyin ötesinde Cumhurbaşkanımızın Esenyurt’a olan sevgisi, ilgi ve alakasının, ilçemizin esenliği ve gelişimi için yeni fırsatlar doğuracağını şimdiden müjdeleyebilirim” diye konuştu.